حاج ابوطالب اصفهانی

معنی کلمه حاج ابوطالب اصفهانی در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] حاج ابوطالب اصفهانی، از جمله نیکوکاران اصفهان بوده است.
حاج ابوطالب، از نیکوکاران اصفهان است. وی بانی مسجد معروف به «مسجد حاج طالب» واقع در محلّه دروازه نو سنبلستان است. این مسجد از مساجد درجه دوم اصفهان است، هیچ گونه اثر تاریخی ندارد، و احتمالاً از مساجد عهد قاجاریّه است، و یا در این عهد، تعمیر شده است.
رفیعی مهرآبادی، ابوالقاسم، آثار ملّی اصفهان، ص۷۳.
۱. ↑ رفیعی مهرآبادی، ابوالقاسم، آثار ملّی اصفهان، ص۷۳.۲. ↑ رفیعی مهرآبادی، ابوالقاسم، آثار ملّی اصفهان، ص۷۳۳.
منبع
مهدوی، سید مصلح الدین، اعلام اصفهان، ج۱، ص۲۸۱.
...

جملاتی از کاربرد کلمه حاج ابوطالب اصفهانی

خانه حاج ابوطالب مربوط به دوره صفوی است و در یزد، بلوار آیت ا خامنه‌ای، کوچه کردیها واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۶ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۴۱۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
دانشگاه علوم پزشکی جهرم دارای ۴ بیمارستان به نام‌های سیدالشهدا، استاد مطهری، پیمانیه و خاتم‌الانبیا شهرستان خفر می‌باشد. افزون بر این، بیمارستان فوق‌تخصصی قلب حاج ابوطالبی با ۳۰ تخت‌خواب و بیمارستان تخصصی اعصاب و روان رحمانیان نیز با ۵۰ تخت خواب در شهر جهرم درحال ساخت می‌باشند و به زودی افتتاح می‌گردند. علاوه‌بر بیمارستان‌های یادشده، این دانشگاه با دارا بودن یک مرکز درمان بستر، ۱۵ مرکز و پایگاه بهداشتی درمانی شهری، ۱۵ مرکز و پایگاه بهداشتی روستایی، ۲ مرکز تسهیلات زایمانی، ۶۷ خانه بهداشت، ۱۵ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای و همچنین اورژانس هوایی درحال خدمت رسانی به مردم شهرستان و شهرهای همجوار می‌باشد.