میراحمدی. [ اَ م َ ] ( اِخ ) تیره ای از شعبه گشتاسبی است و گشتاسبی یکی از دو شعبه دشمن زیاری است از ایلات کوه کیلویه فارس. ( از جغرافیای سیاسی کیهان ص 89 ). رجوع به طایفه دشمن زیاری شود. میراحمدی. [ اَ م َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان دالوند بخش زاغه شهرستان خرم آباد، واقع در 12هزارگزی باختری زاغه با 220 تن سکنه. آب آن از سراب میراحمدی و راه آن مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 6 ).
معنی کلمه میراحمدی در فرهنگ فارسی
دهی است از دهستان دالوند بخش زاغه شهرستان خرم آباد
معنی کلمه میراحمدی در دانشنامه عمومی
میراحمدی (زاغه). میراحمدی یک روستا در ایران است که در دهستان زاغه در شهرستان خرم آباد واقع شده است. میراحمدی ۴۱۱ نفر جمعیت دارد. این روستا در بخش زاغه قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۴۱۱ نفر ( ۷۱ خانوار ) بوده است.
جملاتی از کاربرد کلمه میراحمدی
جلد دوم این کتاب در سال ۱۳۶۹ توسط مریم میراحمدی ترجمه و از سوی انتشارات علمی و فرهنگی چاپ و منتشر شد.
افشای میلیونها سند محرمانه قوه قضائیه جمهوری اسلامی توسط گروه «عدالت علی» صورت گرفت. در ۱ اسفند ۱۴۰۲ این گروه اعلام کرد به سامانه مدیریت پروندههای قضایی دست پیدا کرده که برخی از اسناد محرمانه به دست آمده به جلسه شورای امنیت و بررسی ابعاد امنیتی پس از کشته شدن مهسا امینی مربوط است که میراحمدی نامهای برای دیگر مقامات نظامی، امنیتی ارسال کرده که در آن تاکید کرده نباید در این باره نباید تجمعهای خیابانی شکل بگیرد. در یک سند دیگر قوه قضائیه جمهوری اسلامی در اوایل خیزش و اعتراضهای ۱۴۰۱، ۶۶ خبرنگار و روزنامهنگار را دستگیر کرده بود که از این تعداد ۳۸ نفر در تهران و ۲۸ تن در شهرهای دیگر بازداشت شدند.
این فصلنامه از سال ۱۳۷۷ منتشر میشود و چند سالی است دارای درجه علمی-پژوهشی شدهاست. مدیرمسئول این فصلنامه، احمد واعظی و اساتیدی مانند عبدالرحمن عالم، حسین کچوییان، عماد افروغ، حمید پارسانیا، نجف لک زایی و منصور میراحمدی جزو اعضای هیئت تحریریه این فصلنامه میباشند. مطابق اعلام سایت رسمی دانشگاه باقرالعلوم، تاکنون ۶۰ شماره از این فصلنامه منتشر شدهاست.
افشای میلیونها سند محرمانه قوه قضائیه جمهوری اسلامی توسط گروه «عدالت علی» صورت گرفت. در ۱ اسفند ۱۴۰۲ این گروه اعلام کرد به سامانه مدیریت پروندههای قضایی دست پیدا کرده که برخی از اسناد محرمانه به دست آمده به جلسه شورای امنیت و بررسی ابعاد امنیتی پس از کشته شدن مهسا امینی مربوط است که میراحمدی نامهای برای دیگر مقامات نظامی، امنیتی ارسال کرده که در آن تأکید کرده نباید در این باره نباید تجمعهای خیابانی شکل بگیرد. در یک سند دیگر قوه قضائیه جمهوری اسلامی در اوایل خیزش و اعتراضهای ۱۴۰۱، ۶۶ خبرنگار و روزنامهنگار را دستگیر کرده بود که از این تعداد ۳۸ نفر در تهران و ۲۸ تن در شهرهای دیگر بازداشت شدند.
بعد از سری دوم سریال، در سال ۱۳۸۱ سری سوم سریال با حضور تیم کاملاً جدیدی به روی آنتن رفت. در این سری، اکبر عبدی، رضا ژیان، رامین پرچمی، حسن پورشیرازی، اکرم محمدی و غزل صارمی به باقیماندگان سریهای قبل یعنی مهران غفوریان، کیومرث ملکمطیعی و ملکه رنجبر اضافه شدند. این سریال یکی از آخرین کارهای رضا ژیان پیش از درگذشت او و تیم بازیگری سری سوم نیز دوباره عوض شد و فصای سریال فانتزی تر شد رضانیکخواه بیژن بنفشه خواه شیوا بلوریان رامین ناصر نصیر و ساناز سماواتی فرهاد پورگرجانی و آرش میراحمدی نیلوفر سجادی اضافه شدند