محمدتقی اصفهانی

معنی کلمه محمدتقی اصفهانی در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] محمدتقی اصفهانی (ابهام زدایی). محمدتقی اصفهانی ممکن است اشاره به اشخاص و شخصیت های ذیل باشد: • محمدتقی رازی نجفی اصفهانی، مشهور و معروف به شیخ رازی یا محمدتقی ایوانکی و صاحب حاشیه، صاحب کتاب هدایةالمسترشدین• محمدتقی آقانجفی اصفهانی، شیخ محمدتقی رازی آقا نَجَفی، (۱۲۶۲-۱۳۳۲ق/۱۸۴۶-۱۹۱۴م)، عالم بزرگ شیعی ایرانی
...
[ویکی فقه] محمدتقی اصفهانی (مؤلف). محمّدتقی اصفهانی از فضلاء قرن سیزدهم هجری می باشد.
محمّدتقی اصفهانی، از فضلاء قرن سیزدهم هجری است. وی کتاب «اسرار العلوم» در علم اعداد را در ۵۰ باب و ۱۰۰ فصل تالیف کرده است. این کتاب را محمّدعلی بن محمّد خراسانی قائنی در سال ۱۲۵۰ق به خط شکسته نستعلیق کتابت کرده و به شماره ۳۲۳۲ در کتابخانه ملک در تهران موجود است.
دانش پژوه، محمدتقی و ایرج افشار، فهرست کتابخانه ملک، ج۲، ص۲۴.
۱. ↑ دانش پژوه، محمدتقی و ایرج افشار، فهرست کتابخانه ملک، ج۲، ص۲۴.
منبع
مهدوی، سیدمصلح الدین، اعلام اصفهان، ج۲، ص۲۰۴.
...
[ویکی فقه] محمدتقی اصفهانی (نویسنده). محمّدتقی اصفهانی، از نویسندگان کتب در سده سیزدهم هجری می باشد.
محمّدتقی اصفهانی، از نویسندگان کتب در سده سیزدهم هجری است. او در ۱۳ محرّم ۱۲۳۳ق کتابت نسخه ای از کتاب «النّاقور» تالیف ملّامحمّدعلی جدلی را به خط نسخ زیبا به پایان رسانیده است. نسخه به شماره ۱۷۸۷ در کتابخانه آیت اللّه مرعشی در قم موجود است.
حسینی اشکوری، سیداحمد، فهرست کتابخانه مرعشی، ج۵، ص۱۶۹.
۱. ↑ حسینی اشکوری، سیداحمد، فهرست کتابخانه مرعشی، ج۵، ص۱۶۹.
منبع
مهدوی، سیدمصلح الدین، اعلام اصفهان، ج۲، ص۲۰۴.
...
[ویکی فقه] محمدتقی اصفهانی (کاتب). محمّدتقی اصفهانی از نویسندگان کتب در قرن سیزدهم هجری می باشد.
محمّدتقی اصفهانی از نویسندگان کتب در قرن سیزدهم هجری، در سال ۱۲۴۱ق از کتابت نسخه ای از کتاب «المسائل» تالیف: ابی یوسف یعقوب بن علی قصرانی فراغت حاصل نموده و کتاب را جهت میرزامحمّدباقر منجم در مشهد نوشته است. نسخه در کتابخانه عمومی معارف است.
فهرست کتابخانه عمومی معارف، ص۱۶۰.
۱. ↑ فهرست کتابخانه عمومی معارف، ص۱۶۰.
منبع
مهدوی، سیدمصلح الدین، اعلام اصفهان، ج۲، ص۲۰۶.
...

جملاتی از کاربرد کلمه محمدتقی اصفهانی

خیابان مدرس در مسیر خود از منطقه ۳ شهرداری کرمانشاه می‌گذرد. بجز میدان‌های آزادی (گاراژ) و انقلاب (شهرداری سابق) در شمال و جنوب، این خیابان در مسیر خود از چهارراه کاشیکاری، سه‌راهی نواب، سه‌راهی سبزه‌میدان، چهارراه اجاق، سه‌راهی پارکینگ شهرداری و سه‌راهی حاج محمدتقی اصفهانی نیز می‌گذرد. دو میدان غدیر (شهناز) و مادر (وکیل آقا) نیز از طریق خیابان چهل‌متری مطهری به این خیابان مرتبط می‌شوند.