کره یا
جملاتی از کاربرد کلمه کره یا
همچنان گر سوی حیوانی روی فی المثل خر کره یا گاوی شوی
ابتدا پوسته گندم با مرغ، گوشت گوسفند یا گوشت گاو پخته شده در آب، گوشت را خرد کرده و سپس با پوسته گندم مخلوط میکنند. در آخر هنگام سرو غذا کره یا روغن به آن اضافه میکنند.
در دوره کاماکورا ژاپن، دو بار مورد حملهٔ امپراتوری مغول و کشور کره یا گوریئو که در آن زمان تحت سلطهٔ مغول بود، قرار گرفت. جزیرهٔ تسوشیما نخستین محلی بود که هدف این حمله قرار داشت و این حمله بزرگترین رویداد تاریخی است که این جزیره تا بحال شاهد بودهاست.
شیرینی که از آرد، شکر و کره یا روغن تهیه میشود و اغلب با زعفران، هل و گلاب مزه دار میشود.
پلیتبوروی کمیته مرکزی حزب کارگران کره یا دفترخانه سیاسی حزب کارگران کره که سابقاً کمیته سیاسی (به هانگول: 조선로동당중앙위원회정치국) نامیده میشد، عالیترین مرجع اتخاذ تصمیم بین نشستهای کمیته مرکزی حزب کارگران کره است.
در هندسه،"قطاع کروی"، که به عنوان "مخروط کروی" نیز شناخته می شود، بخشی از یک کره یا یک توپ توسط یک مرز مخروطی با راس در مرکز کره تعریف شده است. می توان آن را به عنوان اتحاد یک عرقچین و مخروط که توسط مرکز کره و پایه کلاهک تشکیل شده است توصیف کرد. این آنالوگ سه بعدی بخش یک دایره است.
شناورها در شکلهای گوناگونی ساخته میشوند که از میان آنها کره و بیضیگون متداولتر هستند. ممکن است شیارهای قطری روی شناور ایجاد شود تا با گذر جریان، حول محور خود بچرخد. این برای اطمینان از آن است که شناور به جایی گیر نکرده باشد و به صورت آزاد حرکت کند. قرائت معمولاً بر اساس بالای عریضترین بخش شناور (مانند مرکز کره یا بالای شناور استوانهای) انجام میشود. برخی سازندگان از استانداردهای متفاوتی بهره میبرند.
گوشت را ابتدا شسته و به صورت قطعات بزرگ تکه تکه میکنیم و با کمی روغن تف میدهیم و پیاز داغ فراوان را به گوشتها اضافه میکنیم و سپس به مقدار کافی آب جوش اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا خورش کاملاً بپزد و سپس در انتها کمی کره یا روغن حیوانی را برای طعم بهتر روی خورش میریزیم، توجه داشته باشیم که این خورش همراه برنج سرو میشود.
برای تهیه نیمرو تخم مرغ را در ظرف داغ حاوی کره یا روغن میریزند و نمک و فلفل به آن اضافه میکنند. هنگامیکه تخم مرغ از حالت خامی درآمد و خود را گرفت نیمرو درست شدهاست.
مواد لازم برای تهیه این خورش: گوشت ران با استخوان گوسفند ۳۰۰ گرم، پیاز داغ قهوه ای فراوان، کره یا روغن حیوانی و نمک به مقدار دلخواه میباشد.
خار مریم به خاطر ارزش دارویی اثبات شده در گذشته در بین سراسر مردم جهان به عنوان نوعی غذا مصرف میشدهاست. ریشههای این گیاه را میتوان بهشکل خام یا جوشانده، به همراه کره یا به صورت کبابشده مصرف کرد. شاخهٔ جوان آن را میتوان تا ریشه برید و به صورت آبپز مصرف کرد. در گذشته شاخههای خاردار تازهٔ دور گل این گیاه را همانند کنگر فرنگی میخوردهاند.