مصطفی اعتمادی

معنی کلمه مصطفی اعتمادی در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] «شیخ مصطفی اعتمادی تبریزی» از فضلا مدرسین حوزه علمیه قم می باشند.
ایشان در سال ۱۳۰۴ ش در قریه خواجه در چهار فرسخی تبریز متولد شد و پس از پرورش و خواندن دروس فارسی، ادبیات عرب و منطق و تبصره را در زادگاه خود نزد والد ماجدش حاج میرزا علی خواجه ای خواند.در زمانی که به امر رضاخان قلدر، حجاب را از سر زنان ایرانی و عمامه را از سر روحانیون برمی داشتند و هیچکس یارای حرف زدن و چرا گفتن را نداشت، از محل خود به تبریز آمده و در آنجا سطوح عالی را تا مکاسب از محضر اساتید و مدرسین تبریز استفاده نمود و در سال ۱۳۲۵ ش به قم مهاجرت کرد و کفایه را از محضر آیت الله نجفی مرعشی فرا گرفت و بعد از آن در درس خارج فقه مرحوم آیت الله حجت کوه کمره ای و اصول مرحوم آیت الله بروجردی شرکت نمود و از حضرات آیات حاضر نیز بی بهره نبود. ضمنا وی به تدریس سطوح عالی پرداخت و بسیاری از محصلین حوزه از محضرش بهره مند شدند.
آثار
۱- شرح معالم الاصول۲- شتات الفوائد که در حواشی معالم چاپ شده است.۳- موضع القوانین۴- شرح رسائل۵- شرح مکاسب شیخ انصاری۶- شرح کفایه آخوند خراسانی مخلوط.
عناوین مرتبط
شرح الرسائل (اعتمادی)

جملاتی از کاربرد کلمه مصطفی اعتمادی

رسائل و مکاسب و کفایه را نزد افرادی مانند: مصطفی اعتمادی تبریزی، محمدفاضل لنکرانی، صالحی نجف‌آبادی و یوسف صانعی فرامی‌گیرد. پس از اتمام سطوح عالیه وارد مرحله استنباطی فقه و اصول - درس خارج - می‌گردد. در این قسمت هم نزد افرادی چون: سید محمد محقق داماد، حسینعلی منتظری، ابوالفضل نجفی خوانساری و بالاخص سالیانی، میرزا هاشم آملی علومی فرا می‌گیرد، که حاصل این برهه از ایام تحصیلی انصاریان، تقریرات فقه و اصول درس میرزا هاشم آملی است که او به رشته تحریر درآورده است.