قره قوش

معنی کلمه قره قوش در لغت نامه دهخدا

قره قوش.[ ق َ رَ ] ( اِخ ) دهی از دهستان سکمن آباد بخش حومه شهرستان خوی واقع در 45500 گزی شمال باختری خوی و 4000 گزی باختر شوسه سیه چشمه به خوی. موقع جغرافیایی آن سینه کوه ، سردسیر سالم است. سکنه آن 433 تن. آب آن از چشمه و آق چای و محصول آن غلات و حبوبات. شغل اهالی زراعت و گله داری و صنایع دستی زنان جاجیم بافی است. راه مالرو دارد. در دو محل به فاصله هزار گز به نام قره قوش بالا و پایین مشهور است. سکنه قره قوش پایین 381 تن میباشد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

معنی کلمه قره قوش در فرهنگ فارسی

دهی از دهستان سکمن آباد بخش حومه شهرستان خوی واقع در ۴۵۵٠٠ گزی شمال باختری خوی و ۴٠٠٠ گزی باختر شوسه سیه چشمه بخوی و موقع جغرافیایی آن سینه کوه - سردسیر سالم است .

جملاتی از کاربرد کلمه قره قوش

بغدیدا یا بخدیدا یا قره قوش (به عربی: بغدیدا) یک زیستگاه انسانی در عراق است که در استان نینوا واقع شده‌است.
تپه قالایاله (قلعه کیوان) مربوط به سدهٔ ۶ و ۷ ه.ق است و در شهرستان خدابنده، روستای قره قوش واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۵۶ با شمارهٔ ثبت ۱۳۸۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.
تپه قره قوش لان مربوط به اواخر است و در شهرستان زنجان، بخش مرکزی، روستای سهرین واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۳۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.