ژالابر
جملاتی از کاربرد کلمه ژالابر
تیم اونسه در دههٔ ۱۹۹۰ با رکابزنانی مانند لوران ژالابر و الکس زوله همکاری میکرد و بر مسابقات بهاره مانند پاریس–نیس، لافلش والونی و تور روماندی حکومت میکرد. تیم در سالهای ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۷ برندهٔ ووئلتا شد. ووئلتای ۱۹۹۵ کاملاً تحت سلطهٔ تیم اونسه بود. لوران ژالابر برندهٔ ردهبندی اصلی، امتیازی و کوهستان شد. تیم نیز برندهٔ عنوان بهترین تیم شد و یوهان بروینیل بر سکوی سوم ایستاد. اونسه در چند مرحله از تور دو فرانس به پیروزی رسید و حاکم تایم تریل تیمی بود.
در فصل ۲۰۰۲، تایلر همیلتون در جیرو دیتالیا دوم شد. همچنین تیم در آستانهٔ پیروز شدن مرحلهٔ تایم تریل تیمی در تور دو فرانس ۲۰۰۲ بود که به دلیل ترکیدن لاستیک از آن بازماند. ژالابر دوباره عنوان سلطان کوهستان را کسب کرد و در کلاسیک سن سباستین به پیروزی رسید. سپس در پایان همان فصل، بازنشسته شد.
سیاسسی و یک شرکت اروپایی دیگر با نام ورلد آنلاین، حمایت مالی تیم را با مبلغ ۴٫۵ میلیون یورو به عهده گرفتند. ورلد آنلاین توسط تیسکالی خریده شد و نام تیم در ۱ ژوئیهٔ ۲۰۰۱ به سیاسسی-تیسکالی تغییر یافت. پیوستن لورن ژالابر به تیم، اعتبار بینالمللی آن را افزایش داد. ژالابر به مقام سلطان کوهستان تور دو فرانس ۲۰۰۱ دست یافت و در یک مرحلهٔ تور نیز پیروز شد.
جایزهها شامل ردهبندی اصلی انفرادی، ردهبندی تیمی، سلطان کوهستان و ردهبندی امتیازی، اغلب ردهبندی جوانان و چند ردهبندی کمتر شناختهشدهٔ دیگر هستند. مهمترین جایزهها ردهبندی اصلی انفرادی (پیراهن طلایی در تور دو فرانس، پیراهن صورتی در جیرو دیتالیا و پیراهن قرمز در ووئلتا اسپانیا)، ردهبندی سلطان کوهستان (پیراهن خالخالی در تور، پیراهن آبی در جیرو و پیراهن خالخالی در ووئلتا) و ردهبندی امتیازی (پیراهن سبز در تور، پیراهن قرمز در جیرو و پیراهن سبز در ووئلتا) هستند. تنها سه رکابزن توانستهاند هر سه جایزه را در یک مسابقه کسب کنند: ادی مرکس در جیرو دیتالیای ۱۹۶۸ و تور دو فرانس ۱۹۶۹، تونی رومینگر در ووئلتا اسپانیای ۱۹۹۳ و لوران ژالابر در ووئلتا اسپانیای ۱۹۹۵.