داستانها
معنی کلمه داستانها در دانشنامه عمومی

داستانها

معنی کلمه داستانها در دانشنامه عمومی

داستان ها (آلبوم آویچی). داستان ها دومین آلبوم استودیویی و طولانی ترین آلبوم از تهیه کننده موسیقی و دی جی سوئدی، آویچی است. این آلبوم در تاریخ ۲ اکتبر ۲۰۱۵ توسط PRMD Music و آیلند رکوردز منتشر شد. این اثر توسط آویچی به همراهی هنرمندانی از قبیل سالم ال فکیر، الکس ایبرت، کارل فالک، مارتین گریکس و آرش پورنوری در بعضی از آهنگ ها بود. این آخرین آلبوم استودیویی بود که در زمان حیات آویچی ساخته شد.
داستان ها با دریافت نظرات مثبتی از سوی منتقدان مواجه شد. ۴ تک آهنگ از آلبوم منتشر شدند: " در انتظار عشق"، "برای یک روز بهتر" ، " پیکان های شکسته" و "Pure Grinding" بهمراه دو آهنگ توسعه یافته دیگر به نام "ده روز دیگر" و "قراره دوستت داشته باشم" . داستان ها تا نوامبر ۲۰۱۵ یک میلیون کپی در سرتاسر جهان فروخت و چهارمین آلبوم برتر در همان سال در پلتفرم اسپاتیفای شد.
داستان ها (مجموعه تلویزیونی). داستان ها یک مجموعه تلویزیونی آنتولوژی درام آمریکایی به کارگردانی ایرو گوتی است. این سریال در شبکه BET در تاریخ ۲۷ ژوئن ۲۰۱۷ پخش شد. در تاریخ ۲ ژوئیه ۲۰۱۹ فصل دوم سریال اجرا شد.
هر قسمت «داستان» جدیدی را با الهام از آهنگ های گذشته و فعلی هیپ هاپ که به داستان ها آغشته شده اند، می گوید.

جملاتی از کاربرد کلمه داستانها

این رمان در تابستان 1945 در روستای خیالی به اسم «رازگولیایوکا»،  در آستانه اعلام جنگ اتحاد جماهیر شوروی علیه امپراتوری ژاپن و بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی توسط آمریکایی‌ها، جایی که «هیروتارو» متولد و بزرگ شد، اتفاق می افتد. این کتاب علاوه بر رمان شامل داستانهایی در مورد زندگی قبل از جنگ روستای «رازگولیایوکا» و سوژه های مرتبط با آن است.
همه لشکر روم گرد آمدند ز قیصر همی داستانها زدند
ز هرگونه‌ای داستانها زدیم بران رای پیشینه باز آمدیم
ردمین در ششم ژانویه سال ۱۹۸۲ در خانواده‌ای ۷ نفره در شهر لندن انگلستان متولد شد. اِدی در دوران دانشگاه در رشته تاریخِ هنر به تحصیل پرداخت اما همیشه به دلیل تشویق‌های والدینش که وی را ترغیب به خواندن داستانهای ادبی و نمایشنامه‌های مختلف می‌کردند، خیلی زود به سمت هنر بازیگری کشیده شد و در دوران تحصیل در نمایش‌های زیادی از جمله «اولیور» به کارگردانی سم مندز حضور یافت.[نیازمند منبع]
کی ز ننگ عشقم از خون ریختن رستی، که من گر نماندم، داستانها از من رسوا بماند
اشر در سال ۲۰۰۹ جایزه جهانی فانتزی را برای دست‌آورد زندگی دریافت کرد و مهمان افتخاری در اصلاح، ۶۹مین کنوانسیون داستانهای علمی جهان بود. او بعضی اوقات کارهای آزاد نیز انجام می‌دهد.
آرتاک وارتانیان مؤلف چهارده جلد کتاب و مقاله‌های متعدد علمی و اجتماعی است و به کار ترجمه نیز (از زبان‌های روسی و فارسی) می‌پردازد. نوشته‌های وی به زبان‌های روسی، فارسی و فرانسوی ترجمه شده‌است. ‏در سال ۲۰۲۱ میلادی مجموعه داستانهای وی با عنوان «درخت توت صورتی» در تهران منتشر گشته‌است.
گزارنده داستانهای پیش چنین گوید از پیش عهدان خویش
و بویژه از گزیده های تفسیر و نیکوترین تاویل و سرچشمه های اخبار و نیک ترین آثار و بدایع موعظه هائی که نورشان فروغ می بخشد، و دسته سخنانی که ماهتابشان هدایت می دهد، و نسیم های قدسی که مشام دل را عطر آگین می کند و دستاوردهای انسی که دلهای پوسیده را زنده می کند و ابیات نغزی که بروانی از ساغر نوشیده می افتد، و داستانهائی مفتون کننده که بنفاست با روح آدمی درمی آمیزد؛
داستانهای جن و پری نیز بخش بزرگی از باورهای مردمی و سرگرمی شبهای دراز زمستان و خستگی در کردن تابستانی پس از کار روزانه بودند.
«جی» به داستانهای عاشقانه اعتقادی ندارد. از طرفی «سمران» دختری است که عاشق خودش است و…
بسیاری از موضوعات پوشش یافته در داستان‌های جوانان مثل هویت، گرایش جنسی‌، افسردگی، خودکشی‌، استفاده از مواد مخدر و الکل، مشکلات خانوادگی و قلدری در داستان های تازه-بزرگسالان هم نمود دارد اما موضوعات فرعی متفاوت مطرح شده در این دسته، باعث مجزا شدن آن از دسته داستانهای جوانان می‌شود.
اوراتوریو اغلب دارای سوژه‌های مذهبی بر اساس داستانهای انجیل است اما کمتر برای اجراء در آئین‌های مذهبی طرح و ساخته شده‌است.
بمان تا مگر مادرت را به جان ببینم پس این داستانها بخوان
چه گویی که امشب چه شاید بدن بباید همی داستانها زدن
آدولفو بیوئی کاسارس (۱۵ سپتامبر ۱۹۱۴ - ۸ مارس ۱۹۹۹) روزنامه‌نگار، شاعر و نویسنده داستانهای علمی تخیلی است.
جهانی همانا که دارند یاد چنین داستانها که دارند یاد
بدو داستانها سراسر بگفت چو بشنید سیمرغ ازو درشگفت
کنارنگ و جنگ‌آوران را بخواند ز هر گونه‌ای داستانها براند
آثار به جا مانده از این دوره (که بیشتر به صورت شفاهی بوده‌اند) اشعار و داستانهای اساطیری- تاریخی هستند؛ اشعار و داستانهای این دوره بیشتر با نام قهرمانان افسانه‌ها شهرت دارند تا با نام گویندگان و سرایندگان آنها.