شربت ذرت

شربت ذرت

معنی کلمه شربت ذرت در فرهنگستان زبان و ادب

{corn syrup} [علوم و فنّاوری غذا] محلول شیرین کننده ای که ازطریق آب کافت نشاستۀ ذرت به دست می آید

معنی کلمه شربت ذرت در دانشنامه عمومی

شربت ذرت یک گونه شربت غذایی می باشد که از نشاسته ذرت تهیه می شود و بسته به گونه درجه بندی دارای مقادیر گوناگونی از مالتوز و الیگوساکاریدهای بالاتر است. شربت ذرت در غذاها برای نرم کردن بافت، حجیم کردن، جلوگیری از تبلور شکر و افزایش عطر و طعم اضافه می شود.
پژوهشگران باور دارند افزایش مصرف این ماده باعث شیوع دیابت نوع دوم، سندروم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان می شود.

معنی کلمه شربت ذرت در ویکی واژه

محلول شیرین‌کننده‌ای که ازطریق آب‌کافت نشاستۀ ذرت به دست می‌آید.

جملاتی از کاربرد کلمه شربت ذرت

شربت ذرت ماده‌ای است که از نشاستهٔ ذرت تهیه می‌شود و به‌عنوان حجم‌دهنده و شیرین‌کننده در مواد غذایی تجاری و بسیاری از صنایع از جمله، صنعت نفت کاربردهای فراوانی دارد. به گفتهٔ پژوهشگران مصرف آن در انسان ممکن است با عوارض جانبی همراه باشد.