معنی کلمه تاریخ نگاری اندونزی و مالزی در دانشنامه اسلامی
[ویکی فقه] تاریخ نگاری اندونزی و مالزی به دو دوره پیش از ورود اسلام و پس از ورود اسلام تقسیم می شود. در میان زبان های محلی متعدد، آثار ادبی مهم اندونزی و مالزی به زبان های جاوه ای و مالایایی است.با این که جاوه ای قدیم تر و آراسته تر است، مالایایی زبان عمده تألیفات اسلامی و منشأ زبان های ملی جدید اندونزی و مالزی شده است. تاریخ نگاری جاوه ای ← تأثیرات تاریخ هندی از سایر تاریخ نگاری های محلی می توان از تاریخ نگاری های بالی ها و سوندایی ها یاد کرد که متعلق به دوره پیش از اسلام اند و بعدها به ترتیب در زمره آثار جاوه ای قرار گرفتند. تاریخ بوگیس و ماکاسار ...
جملاتی از کاربرد کلمه تاریخ نگاری اندونزی و مالزی
این گونه در اندونزی و مالزی یافت میشود. زیستگاههای طبیعی آن جنگلهای جلگهای نمناک نیمهگرمسیری یا گرمسیری و جنگلهای کوهستانی نمناک نیمهگرمسیری یا گرمسیری است.
آنا روبرتی آقاجانیان (Աննա Ռոբերտի Աղաջանյան؛ زادهٔ ۱۲ مهٔ ۱۹۷۰) یک دیپلمات اهل ارمنستان است که از تاریخ اوت ۲۰۲۰ سمت فوقالعاده و تامالاختیار ارمنستان در پادشاهی بلژیک و ریاست نماینده ارمنستان در اتحادیه اروپا را برعهده دارد. پیش تر آقاجانیان از تاریخ ۲۰۱۳ تا تاریخ ۲۰۱۸ سمت سفارت ارمنستان در کشورهای اندونزی و مالزی را برعهده داشت.
این جزایر بین چهار کشور تقسیم شده اند: برونئی, اندونزی, مالزی و تیمور شرقی. بیشتر این جزایر در قلمروی اندونزی قرار دارند. جزیره بورنئو بین برونئی، اندونزی و مالزی تقسیم شدهاست. جزیره تیمور بین تیمور شرقی و اندونزی تقسیم شدهاست. دو جزیره کوچک نیز به تیمور شرقی تعلق دارند.
اسلام بریدن آلت تناسلی زنان را از قرن سیزدهم به بعد، به اندونزی و مالزی آورد. بیش از ۸۰ درصد از زنان مالزیایی ادعا میکنند که الزامات مذهبی دلیل اصلی بریدن آلت تناسلی زنان است و رعایت بهداشت (۴۱ درصد) و اعمال فرهنگی (۳۲ درصد) از دلایل دیگر است. این عمل در میان زنان مسلمان در اندونزی نیز رواج گسترده دارد و بیش از ۹۰ درصد بزرگسالان مسلمان تا سال ۲۰۰۳ از انجام آن حمایت کردند. در سال ۲۰۱۳، «شورای علمای اندونزی» - بالاترین نهاد مذهبی مسلمان در اندونزی - حکم داد که از بریدن آلت تناسلی زنان حمایت میکند، و اظهار داشت که اگرچه اجباری نیست، اما «از نظر اخلاقی توصیه میشود.» علمای دینی، دولت اندونزی را برای ختنه کردن دختران تحت فشار قرار دادهاند و استدلال میکنند که این بخشی از آموزههای اسلامی است.
در اندونزی و مالزی، «کشاورزی» لانهها در سازههای ساختهشده یا خانههای خالی قدیمی با «پخش صوت» هایی که صداهای ضبطشده پرندگان را روی پشتبام پخش میکنند، انجام میشود تا بادقپکها را جذب کنند. در مناطق شهری، به دلیل صدای بلند پرندگان و مدفوع پرندگان، ممکن است این گونه «خانههای پرنده» برای همسایگان آزاردهنده تلقی شود.
اندونزی نخستین عضوی بود که رسماً تلاش کرد تا از سازمان ملل متحد خارج شود. دولت این کشور در ژانویه ۱۹۶۵ به دلیل ادامه رویارویی اندونزی و مالزی اعلام کرد که اگر مالزی عضو غیردائم شورای امنیت شود، اندونزی از سازمان ملل متحد خارج خواهد شد. سه هفته بعد، اندونزی رسماً عقب نشینی خود را از این تصمیم در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد تأیید کرد و دبیرکل سازمان ملل متحد نیز ابراز امیدواری کرد که اندونزی به زودی «همکاری کامل» را با این سازمان از سر بگیرد.
این رویارویی یک جنگ اعلامنشده بود که بیشتر عملیاتهای آن در منطقه مرزی میان اندونزی و مالزی شرقی در جزیره بورنئو (که در اندونزی به نام کالیمانتان شناخته میشود) رخ داد. مشخصه این درگیری، نبردهای زمینی محدود و منزوی بود که با تاکتیکهای کمسطح سیاست رفتن تا لبه پرتگاه تنظیم میشد. عملیاتهای نبردها معمولاً توسط گروهانها و دستهها در دوسوی مرز انجام میشد. عملیات نفوذ اندونزی به بورنئو به دنبال سوء استفاده از تنوع قومیتی و مذهبی در صباح و ساراواک در مقایسه با مالایا و سنگاپور، با هدف از بین بردن کشور پیشنهادی مالزی، بود.
این شرکت همچنین در ۲۰ کشور دارای شعبه بوده، که دفاتر بینالمللی آن در کشورهای ایالات متحده، نروژ، اسکاتلند، برزیل، اندونزی و مالزی مستقر میباشند.