سطوع
معنی کلمه سطوع در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه سطوع
از بيانات اين رساله معلوم شده است نكته عدول از غيبت به خطاب و اين گرچه خود يكىاز محسنات كلام و مزيتهاى بلاغت است كه در كلام فصحا و بلغا بسيار و موجب حسن كلام ، وخود التفات از حالى به حالى رفع سئامت از مخاطب كند و نشاطى تازه به روح او بخشد،ولى چون نماز معراج وصول به حضرت قدس و مرقاةحصول مقام انس است ، در اين سوره شريفه دستور اين ترقى روحانى و مسافرتعرفانى را ميدهد و چون بنده در اول سلوك الى الله در حجب ظلمانيه عالم طبع و نورانيهعالم غيب محبوس و محجوب است و سفر الى الله خروج از اين حجب است به قدم سلوك معنوىو در حقيقت مهاجرت الى الله رجوع از بيت نفس وبيت خلق است ، الى الله ترك كثرات ورفض غبار غيريت و حصول توحيدات و غيبت از خلق و حضور لدى الرب است ، و چون درآيه شريفه مالك يوم الدين كثرات را منطوى در تحت سطوع نور مالكيت و قاهريت ديد،حالت محو از كثرت و حضور در حضرت دست دهد و با مخاطبه حضوريه و مشاهدهجمال و جلال تقديم عبوديت كند و خداخواهى و خدابينى خود را به محضر قدس ومحفل انس برساند.
پیمان کیوتو دافعات را تا در صدی کاهش یا افزایش از سطوع ۱۹۹۰ شان محدود میکند. از سال ۱۹۹۰ اقتصاد بیشتر کشورها در اتحاد جماهیر شوروی سابق دچار رکود شد. همانطور که دافعات گاز گلخانهای شان کاهش یافت. به همین دلیل روسیه هیچ مشکلی در رابطه با عمل کردن به شرایط کیوتو ندارد چرا که سطوح دافعات جاری اش زیر اهداف تعریف شده میباشد.
فلو تجلى القهار لهابنور العظمة والهيبة ، لاندكت انياتالكل فى نور عظمته و قهره ، جل وعلا، و تزلزلت اركان السماوات العلى و خرتالمجودات لعظمته صعقا و يوم تجلى نور العظمة يهلكالكل فى سطوع نور عظمته و ذلك يوم الرجوع التام و بروز الاحدية و المالكية المطلقة؛ فيقول : (لمن الملك اليوم (287)) فلم يكن من مجيب يجيبه لسطوع نورالجلال و ظهور السلطنة المطلقة ، فيجيب نفسه بقوله : (لله الواحد القهار).
سوم : آنكه وجود آن حضرت با وجود سطوع انوار امامت و ظهور آثار ولايت مانند منكر وجودآفتاب است هرگاه محجوب شد به سحاب .