کیفیت پروتئین
معنی کلمه کیفیت پروتئین در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه کیفیت پروتئین
همچنین به وسیلهٔ گراف توانی میتوان یک نرخ فشردهسازی برای گرافها تعریف کرد که معیاری مناسب برای سنجش کیفیت یک شبکهٔ تعاملی پروتئین است. اگر گراف اولیه
مینارد که به آن آرد سبوس، آرد شکری، آرد حلوا و به تقلید از انگلیسی برخی سمولینا (به انگلیسی: Semolina) هم میگویند فراوردهای حاصل از آسیاب گندمی خاص به نام گندم دوروم است. مینارد ماده اولیه اصلی برای تولید ماکارونی و دارای رنگدانههای طبیعی زرد رنگ و آنتیاکسیدانهایی است. مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی مفید را داراست که افزایش کیفیت محصولات خمیری، که با آن تولید میگردند را سبب میشود.