کوشک قاضی
معنی کلمه کوشک قاضی در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه کوشک قاضی
این روستا در دهستان کوشک قاضی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۴۲ نفر (۱۱خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان کوشک قاضی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۲،۰۳۸ نفر (۶۲۶خانوار) بودهاست.
فسا مرکز شهرستان فسا است. تأسیس فرمانداری شهرستان فسا در سال ۱۳۱۶ همزمان با تأسیس فرمانداری شیراز و اولین شهرهای کشور انجام شد. شهرستانهای جهرم، داراب، استهبان و نی ریز بخشهایی از شهرستان فسا را تشکیل میدادند. که نخست بخش جهرم در سال ۱۳۲۷ با تأسیس فرمانداری از شهرستان فسا مستقل گردید و سپس در سال ۱۳۳۵ ه.ش شهرستانهای داراب، استهبان و نی ریز از شهرستان فسا جدا شدند. در حال حاضر این شهرستان شامل چهار بخش مرکزی، شیبکوه، ششده و قرهبلاغ و نوبندگان است. دهستانهای این شهرستان جنگل، ششده، صحرارود، فدشکویه، قرهبلاغ، کوشک قاضی، میانده و نوبندگان و شهرهای این شهرستان علاوه بر فسا، زاهدشهر، ششده، نوبندگان، قرهبلاغ و میانشهر هستند.
این روستا در دهستان کوشک قاضی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۴۵ نفر (۹خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان کوشک قاضی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۴۹ نفر (۳۴خانوار) بودهاست.
این روستا در دهستان کوشک قاضی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۰۸ نفر (۲۲خانوار) بودهاست.
حمام کوشک قاضی یکی از بناهای تاریخی روستای کوشک قاضی میباشد که در ۳ کیلومتر شهر فسا قرار دارد. این حمام یکی از قدیمیترین بناهای کوشکقاضی میباشد که تاریخ ساخت آن به دوره قاجار برمیگردد. حمام کوشک قاضی دارای یک رختکن، یک صحن و چند نمره میباشد که در حال حاضر بی استفاده و متروکه ماندهاست.
بقایای آسیاب خیرآباد مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان فسا، بخش مرکزی، دهستان کوشک قاضی، ۱ کیلومتری غرب روستای خیرآّباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۱۸۸۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این روستا در دهستان کوشک قاضی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۳ نفر (۴خانوار) بودهاست.