کله جوب اسکندری
جملاتی از کاربرد کلمه کله جوب اسکندری
تپه گوری میرزا مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان گیلانغرب، بخش مرکزی، دهستان حومه، ۱۵۰ متری شمال شرقی روستای کله جوب غلامحسین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۵۲۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه کله جوب ۱ مربوط به دوره ساسانیان است و در شهرستان ایوان، بخش مرکزی، روستای کله جوب واقع شده و این اثر در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۴۵۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه طلا ۱ مربوط به سدههای اولیه و میانه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان گیلانغرب، بخش مرکزی، دهستان حومه، ۲۵۰ متری جنوب شرق روستای کله جوب کیانی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۶۵۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه طلا ۳ مربوط به دوره اشکانیان - دوره ساسانیان - سدههای اولیه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان گیلانغرب، بخش مرکزی، دهستان حومه، ۱۰۰م جنوب روستای کله جوب کیانی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۵۳۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه طلا ۲ مربوط به دوره اشکانیان - دوره ساسانیان است و در شهرستان گیلانغرب، بخش مرکزی، دهستان حومه، ۱۵۰ متری شرق روستای کله جوب کیانی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۵۳۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.