کر مازو
جملاتی از کاربرد کلمه کر مازو
این روستا در دهستان مازو قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۴۰ نفر (۱۳خانوار) بودهاست.
روستای تهی از دهستان مازو در شهرستان اندیمشک استان خوزستان است که بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای ۲۳۰ نفر جمعیت بودهاست.
خط بدینجا کوسیه روی است که همه رنگ زاج و مازوی است
این روستا در دهستان مازو قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۸۲ نفر (۲۶خانوار) بودهاست.
دهستان مازو نام دهستانی در بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک، استان خوزستان در ایران است و بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۳۰۱۹نفر (۸۰۷خانوار) بودهاست
فیلبرگ از متولیان عمامه سرخ نام میبرد و میافزاید شاهزاده احمد را مخصوصاً یاور زنان نازا میشمارند. مینورسکی مینویسد مردم منطقه، شاهزاده احمد را پسر موسی کاظم امام هفتم میدانند. در شمال مازو محلی موسوم به دشت لاله، بقعهای است معروف به شاهزاده احمد (که گنبد قدیمی آن معماری تیموری و اواخر عهد مغول بوده است). به اعتقاد مردم از اعقاب امام موسی کاظم است و به شاه چراغ مشهور است. مردم، این امام زاده را به نامهای «گگ احمد و سید احمد» نیز مینامند. راولینسن مینویسد مردم گفتهاند: شاهزاده احمد دو برادر داشته یکی به نام سلطان محمود که در هیلان مدفن دارد و دیگری سلطان ابراهیم موسوم به بابا بزرگ است و لرهای لرستان برای او حرمت قائلاند. مضافاً طبق گفته راولینسن سلطان محمود و شاهزاده احمد در زمره اولیای «اهل حق اند» و به همین دلیل دارای حرمت فراوانی هستند.
مرکب است سر سنجقت به فتح و ظفر چنانکه چرم ز ترکیب زاج با مازو
این روستا در دهستان مازو قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن زیر سه خانوار بودهاست.
انواع چای براساس نوع فراوری خود قابلتمایز هستند. برگهای بوتهٔ گیاه چای، اگر بهسرعت پس از چیده شدن، خشک نشوند، پلاسیده و اکسیده میشوند. این فرایند مشابه با تبدیل جو به مالت است، که در آن نشاسته به انواع شکر تبدیل میشود؛ برگهای آن بهسرعت تیره میشوند، و سبزینهٔ آن تخریب شده و مواد جوهر مازو در آن آزاد میشود. گام بعدی در فرآوری، متوقف ساختن روند اکسیداسیون در مرحلهای ازپیشتعیینشده و از طریق از بین بردن آب برگها با حرارت دادن آنها میباشد.
سواد دیده بسوز و سیاه کن جامه در این عزا، اگرت وجه زاک مازو نیست
در مورد تعداد گونه و زیر گونههای بلوط در منطقه زاگرس اختلاف نظرهای زیادی بین محققان مختلف وجود دارد ولی توافق عمومی بر وجود سه گونه مهم بلوط (دار مازو، بلوط ایرانی و یوول) در این منطقه است. گونه یوول خاص مناطق مرتفع با خاکهای حاصلخیز و عمیق بوده و گسترش آن از آخرین حد شمالی زاگرس شروع و تا پایان یافتن محدوده جنگلهای مریوان (هممرز با پاوه در استان کرمانشاه) خاتمه مییابد. گونه دار مازو از شمال غربی زاگرس تا منطقه گهواره در استان کرمانشاه گسترش یافته و بعد به صورت لکههای بسیار کوچک و پراکنده در استان لرستان به چشم میخورد. بلوط ایرانی از شمال غربی تا جنوب شرقی سلسه جبال زاگرس و در تمام جهات، ارتفاعات و روی انواع خاکها گسترش دارد، بعبارت دیگر، اینگونه نسبت به دو گونه قبلی از بردباری و نرمش اکولوژیک بیشتری برخوردار است. گونه بلوط ایرانی تنها گونه بلوط موجود در سه استان ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و فارس است.