چم کشکان
معنی کلمه چم کشکان در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه چم کشکان
این روستا در دهستان کشکان جنوبی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۸۴۴ نفر (۱۹۳خانوار) بودهاست.
تپه قبرکش در شهرستان خرمآباد، بخش دوره چگینی، دهستان کشکان، ۱ کیلومتری شمال روستا بلوط بان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۲۱۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
سیدامین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی لرستان در اظهار نظری بیان کرد: برخی آثار برجسته تاریخی لرستان از جمله پلهای کشکان، افرینه، کلهر و پلدختر و پل تاریخی گپ بر اثر سیلابهای اخیر دچار آسیب جدی شدهاند. وی مهمترین این آسیبها را رانش تپه قلعه فلک الافلاک دانست که بر اثر آن بخشی از ضلع غربی تپهای که قلعه روی آن بنا شده، تخریب شدهاست. قاسمی میزان خسارات وارد شده به بناهای تاریخی لرستان را بیش از از ۵۰ میلیارد تومان بیان کرد.
دهستان کشکان شمالی یکی از دهستانهای شهرستان چگنی در استان لرستان ایران است. این دهستان در بخش شاهیوند قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰، جمعیت آن ۸۳۲۸ نفر (در ۱۹۱۴ خانوار) بودهاست.
از دورههای هخامنشیان و ساسانیان، پلها و دژهای ویران شده فراوانی به جای ماندهاست. پل گاومیشان، پلدختر، پل کشکان، پل شاپوری، پل کلهر، پل سی پله، پل معمولان و نیز قلعه نصیر، قلعه میشوند، کاروانسرای چمشک وقلعه فلک الافلاک از این دستهاند. گورستانها و تپههای تاریخی فراوانی در بیشتر مناطق این استان وجود دارند که هنوز مورد کاوش باستانشناسی قرار نگرفتهاند. فلک الافلاک یا دژ شاپورخواست قلعهای تاریخی در مرکز شهر خرمآباد در استان لرستان است. فلک الافلاک با نام قلعه دوازده برجی هم شناخته میشود. قلعه فلک الافلاک بر فراز تپهای مشرف به شهر خرمآباد و در نزدیکی رودخانه خرمآباد قرار گرفته و چشم گیرترین اثر تاریخی و گردشگری درون شهر خرمآباد است. قلعه باجول و قلعه مندیش در الیگودرز نیز نشان از قدمت تاریخی این منطقه دارد.
دهستان کشکان جنوبی یکی از دهستانهای شهرستان چگنی در استان لرستان ایران است. این دهستان در بخش شاهیوند قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰، جمعیت آن ۶۴۹۶ نفر (در ۱۵۹۵ خانوار) بودهاست.
رودخانه کشکان سیل خیزترین رودخانه استان لرستان است؛ و سرچشمهٔ اصلی رودخانهٔ کرخه میباشد
تپه کوزه وا در شهرستان خرمآباد، بخش دوره چگینی، دهستان کشکان، ۵۰ متری شمال روستای بلوط بان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۱۷۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه پیر سمه الدین در شهرستان خرمآباد، بخش دوره چگنی، دهستان کشکان، ۵۰۰ متری شمال شرق روستای بلوط بان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۲۲۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این روستا در دهستان کشکان قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن ۷۰۷ نفر (۱۸۶ خانوار) بودهاست.