چشم انداز مشترک
جملاتی از کاربرد کلمه چشم انداز مشترک
حزب سوسیال دموکرات به عنوان یک حزب مارکسیست در سال ۱۸۷۵ تأسیس شد. با این حال سوسیال دموکراتها در برنامه کلی حزبی خود تجدید نظر اساسی کردند، به این معنا که برنامه حزبی سال ۱۹۲۵ (که به برنامه هایدلبرگ معروف بود) و خواهان «تبدیل مالکیت خصوصی ابزار تولید به مالکیت اجتماعی» بود در سال ۱۹۵۹ به برنامه گودزبرگ تغییر پیدا کرد. هدف برنامه گودزبرگ گسترش پایگاه رایدهندگان و حرکت موقعیت سیاسی حزب سوسیال دموکرات به سمت مرکز بود. پس از جنگ جهانی دوم، حزب سوسیال دموکرات تحت رهبری کورت شوماخر دوباره خود را به عنوان یک حزب سوسیالیست که منافع طبقه کارگر و اتحادیههای کارگری را نمایندگی میکرد، تثبیت کرد. با برنامه گودزبرگ، این حزب از یک حزب طبقه کارگر سوسیالیست به یک حزب سوسیال دموکرات مدرن که در درون سرمایهداری لیبرال فعالیت میکند، تبدیل شد. آخرین برنامه حزب سوسیال دموکرات در سال ۲۰۰۷ در هامبورگ، "سوسیالیسم دموکراتیک را به عنوان نظم اقتصاد، دولت و جامعه توصیف میکند که در آن حقوق اساسی مدنی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی برای همه مردم تضمین شدهاست، همه مردم بدون استثمار، ظلم و خشونت زندگی میکنند که به دلیل امنیت اجتماعی و انسانی است "و به عنوان" چشم انداز جامعه ای آزاد، عادلانه و همبسته"، تحقق آن به عنوان" وظیفه دائمی" در حزب مورد تأکید است. سوسیال دموکراسی در این حزب به عنوان "یک اصل" مورد تأکید قرار دارد.
حضرت ملتفت من شد و فرمود بازگرد. گفتم هرگز از تو جدا نمى شوم بار ديگرفرمود برگرد كه صلاح وقت در اين است . گفتم من هرگز از تو جدا نمى شوم . آنپيرمرد گفت اسماعيل شرم نمى كنى كه امام دوبار فرمود برگرد و تو اطاعت ننمودىناچار ايستادم آنها چند قدم از من دور شدند امام عصر (سلام الله عليه ) رو به من كرد وفرمود وقتى به بغداد رسيدى مستنصر خليفه عباسى تو را مى طلبد و به تو عطائىمى دهد از او قبول نكن و به فرزند گرامى ما (سيد رضى الدين بين طاوس ) بگو كهنامه اى به على بن عوض درباره تو بنويسد و من به او سفارش مى كنم كه هر چهبخواهى به تو بدهد اين را فرمود... كاروان به راه افتاد ودل دردمند اسماعيل را هم با خود برد جوان مشتاق تا دورترين چشم انداز كه سياهى كاروانرا مى ديد اشك و آه خود را بدرقه راه آنها مى كرد تا كاروان از نظر او غايب شد.
دو رمان اول جابولا، به چه کسی خواهد (۱۹۵۵؛ همچنین به عنوان آمریتا منتشر شد) و ماهیت شور (۱۹۵۶)، به دلیل نمایش کمیک خود از جامعه هندی و آداب و رسوم، تحسین بسیاری از منتقدان را برانگیخت. «آمریتا» رمانی نوشتهي نویسندهي هندی، آنیتا دسای است. داستان زن جوانی به نام آمریتا را روایت می کند که در تلاش برای یافتن جایگاه خود در جهان است. این رمان مضامین هویت، تضاد فرهنگی و جستجوی معنا در زندگی را بررسی می کند. این فیلم در قرن بیستم در هند می گذرد و نگاهی اجمالی به چشم انداز اجتماعی و سیاسی کشور در آن زمان ارائه میدهد. این رمان به دلیل توصیفهای روشن از زندگی و فرهنگ هند و همچنین به تصویر کشیدن ظریف شخصیتهای پیچیده مورد ستایش قرار گرفته است.
را شامل می شود از مزایای این رودخانه برخوردارند. لیکن در سالهای اخیر بدلیل خشکسالی و کم آبی این دره سرسبز از رونق افتاده چشمههایش فرو رفته، درختانش خشکیده، باغات میوه و یونجه زارهایش به زردی گراییدهاند. در میان این آبادیها آذغان با چشم اندازی وسیع با دشت های فراخ و کوههای بلند و چشم نواز خود از همه این آبادیها زیباتر ولی محروم است.
اين تفسير وسيعترى است كه چشم انداز جمع اضداد را در آفرينش گسترده تر ميكند، و(بقا) را در (فنا) واضحتر نشان مى دهد.