چس و فیس
معنی کلمه چس و فیس در ویکی واژه
لاف و گزاف بیهوده.
جملاتی از کاربرد کلمه چس و فیس
در سال ۲۰۱۰ فیلمی با عنوان شبکهٔ اجتماعی به کارگردانی دیوید فینچر در مورد مارک زاکربرگ و فیسبوک ساخته شد. این فیلم که براساس کتاب میلیاردرهای تصادفی نوشتهٔ بن مزریک تهیه شده، به نحوهٔ شکلگیری و تأسیس فیسبوک و مسائل و کشمکشهای پیرامون آن میپردازد.
دولت بریتانیا در نشستی اضطراری پیشنهاد داد در مواقع اضطراری شبکههای اجتماعی یا شناسه برخی کاربران مسدود شود. در ۱۱ اوت ۲۰۱۱، دولت بریتانیا، جلسهای را برگزار کرد تا دربارهٔ مسدود کردن شبکههای اجتماعی توییتر و فیسبوک و شبکهٔ تلفنهای همراه بلکبری در لندن تصمیم اتخاذ شود. مقامات بریتانیا در این جلسه شبکههای اجتماعی را به عنوان مقصر اصلی در تشدید شورشهای انگلستان برشمردهاند.
اهمیت این حوزه از این جهت است که دادههای شخصی امروزه نقش مهمی در اقتصاد دیجیتال ایفا میکنند و شرکتهای زیادی مثل گوگل و فیسبوک کل یا بخش مهمی از کسب و کار خود را بر اساس تحلیل و داد و ستد این دادهها بنا نهادهاند. از سوی دیگر، افراد آگاهی کافی در مورد دادههای شخصی آنها که توسط شرکتها و نهادها گردآوری و نگهداری میشود ندارند و لازم است که شیوههای جدیدی برای تدارک کنترل بیشتر افراد بر دادههای شخصی خودشان و تعامل آنان با این دادهها ایجاد شود.
در زمان انقلاب، الجزیره انگلیسی گزارش داد که با پیامهای مختلف حمایتی که در توییتر و فیسبوک از بوعزیزی ارسال میشود فعالان تونسی از صریح ترین فعالان در بخش خود در جهان هستند. مقالهای در همین شبکه درباره این اقدام گفته است که این اقدام «اعتراضات انتحاری ناشی از ناامیدی جوانان تونس» است. این بیانیه خاطرنشان کرد که صندوق همبستگی ملی و صندوق اشتغال ملی به طور سنتی به بسیاری از کالاها و خدمات در کشور یارانه پرداخت میکردند، اما شروع به انتقال «بار مشیت از دولت به جامعه» کردهاند تا توسط حلبی آباد تأمین شود. همچنین به «حاشیهنشینی مناطق کشاورزی و خشک مرکزی، شمال غرب و جنوب [که] بیوقفه ادامه دارد اشاره کرد». «قیام» به دلیل «ترکیبی مرگبار از فقر، بیکاری و سرکوب سیاسی: سه ویژگی بیشتر جوامع عربی» شد. یک جغرافیدان تونسی خاطرنشان میکند که این یک انقلاب بود که «نه توسط طبقه متوسط یا شمال شهری بلکه توسط گروههای اجتماعی به حاشیه رانده شده آغاز شد.»
در شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام یا فیس بوک صفحاتی با عنوان بچه پولدارها ساخته میشود، که صفحه بچه پولدارهای دوبی، بچه پولدارهای ترکیه و … از شمار معروفترین آنها است. یکی از معروفترین صفحات اینستاگرام و فیس بوک، صفحه بچه پولدارهای تهران با حدود ۱۱۸ هزار دنبالکننده است. صفحاتی که افرادی عکسهای آپارتمان، ویلا، ساعت، ماشین و داراییهاشان را منتشر میکنند.
یک موزیک ویدئو برای این تکآهنگ توسط تیم ماتیا کارگردانی و در ۲۵ فوریه ۲۰۱۵ منتشر شد. قبل از انتشار آن، هالزی از دو تیزر از موزیک ویدئو را در حساب توییتر و فیسبوک خود رونمایی کرد. او همچنین اعلام کرد که این ویدیو در ۲۵ فوریه ۲۰۱۶ برای اولین بار پخش خواهد شد و تایلر پوزی در این فیلم نقشآفرینی خواهد کرد.
«زندگی سیاهپوستان مهم است» در ابتدا با استفاده از شبکههای رسانهٔ جمعی مانند تویتر و فیسبوک و استفاده از هشتگهای مدنی شروع شد اما بعدها با بزرگتر شدن جنبش انواع فنون برای پیشبرد اهداف این جنبش مدنی استفاده شدهاست.
فی دختر است و فیس پسر در بر عقب پارمی بود میانه و آنفاس هست پیش
دوو سیلو یا دوو نکسیا (به کرهای: 대우 르망) خودرویی سواری از شرکت خودروسازی کرهای دوو و فیسلیفت دوو ریسر بود که از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۶ تولید میشد. این خودرو در مقاطعی در کشورهای مختلفی مثل کرهٔ جنوبی، ویتنام، ایران، مصر، رومانی، ازبکستان و بریتانیا تولید شد. تولید این خودرو در سال ۱۹۹۷ در کرهٔ جنوبی متوقف شد؛ اما تولید آن در مصر تا ۲۰۰۸، در رومانی تا ۲۰۰۷ و در ازبکستان تا ۲۰۱۶ ادامه داشت. در نهایت نسخهای از شورلت آویو در ازبکستان جایگزین این خودرو شد. نام دیگر این خودرو نکسیا بود. این خودرو در ایران از ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۳ توسط کرمان موتور تولید میشد، سپس به دلیل تحریمهای آمریکا علیه ایران تولید این خودرو متوقف شد.
این عبارت برای بیان مخالفت با سیاستهای دولت بهعنوان کمکی به بیکاری جوانان، نابرابری اقتصادی، ساعات توانفرسای کاری، ناتوانی در فرار از تنگدستی علیرغم کار سخت، جامعهای که به سود منافع شخصی است و عدم عقلانیت عمومی در زندگی روزمره استفاده شد. استفاده از این اصطلاح از طریق وبسایتهای شبکههای اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک همهگیر شد و بهویژه در بین جوانان در سپتامبر ۲۰۱۵ مورد پسند و کاربرد قرار گرفت. تا سال ۲۰۱۹، این عبارت با اصطلاح جدیدی جایگزین شد، «تال جو»، یک تکواژ چندوجهی شامل «ترک» و «چوسان» که به «فرار از جهنم» ترجمه میشود.