پیش اطفای حریق
جملاتی از کاربرد کلمه پیش اطفای حریق
به علاوه پایروسرامیکها نیز دستهای از فروالکتریکها هستند. به علت اینکه خواص الکتریکی آنها تحت تأثیر دریافت انرژی حرارتی در محدوده مادون قرمز تغییر میکند امکان تصویربرداری حرارتی (Thermal Imaging) را فراهم میکند کاربردهای بسیار مهمی در صنایع نظامی دارد. به علاوه پایروسرامیکها در دزدگیرهای منازل، سیستمهای اطفای حریق اتوماتیک و غیره کاربردهای بسیار زیادی دارند.
در طی این حادثه خانوادههای خدمهٔ سانچی درخواست داشتند تا ایران به چین فشار بیاورد تا کشور جمهوری خلق چین برای اطفای حریق و نجات خدمه سانچی کمک کند. خانوادههای نگران و داغدار خدمهٔ سانچی از تمامی کشورها تقاضای کمک نمودند. شکوفه عبداللهزاده همسر احسان ابولی قاسمآبادی گفت: «چرا چین کمکاری میکند و جان خدمهٔ ایرانی برایشان اهمیتی ندارد
ابرشرکت توهاتسو (トーハツ株式会社؟) یک ابرشرکت ژاپنی تولید و فروش موتورهای قایقرانی، قایقهای تفریحی، پمپهای قابلحمل اطفای حریق، کامیونهای اطفای حریق کوچک، پمپهای ساختوساز و زهکشی و واحدهای تبرید برای ترابری است. این ابرشرکت همچنین مدیریت املاک و مستغلات نیز در ژاپن انجام میدهد.
اولین دستگاه اطفای حریق در دربار عثمانی به دست «نیکوقوس پاشا»[پانویس ۶] ساخته و نصب شد و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
امید عباسی مأمور آتشنشانی که در سال ۱۳۷۹ به استخدام سازمان آتشنشانی تهران درآمده بود و در ایستگاه ۶۸ سازمان آتشنشانی مشغول به خدمت بود که ظهر روز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ زمانی که برای اطفای حریق در طبقۀ دهم یک ساختمان مسکونی در شهرک باقری مشغول بود، با ریحانهٔ ۹ ساله روبهرو شد که قصد داشت از ترسِ آتش، خود را از طبقۀ دهم ساختمان به بیرون پرتاب کند، عباسی، با مشاهدۀ این صحنه، بهسمت او رفت و پس از قرار دادن ماسک اکسیژنش روی صورت دختربچه، او را برای انتقال به محلی امن به همکارش تحویل داد، ولی خود دچار دودزدگی شدید شد.
در اردیبهشت ۱۴۰۳ رییس حوزۀ هنری استان کرمانشاه اعلام کرد که با توجه به اینکه آخرین بهروزرسانی این سینما ۲۰ سال پیش انجام شده، تمام تجهیزات و امکانات آن هماکنون فرسوده شدهاست. علاوه براین پوشش موکتی دیوارها و فقدان سیستم اعلام و اطفای حریق در سینما آزادی سبب خطرآفرین بودن آن در مقابل آتشسوزی شدهاست. به گفتۀوی برای نوسازی سینما آزادی ۱۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است، اما تنها ۶۰۰ میلیون تومان بودجه برای این امر اختصاص داده شده که همان رقم نیز هنوز به دست مسئولان استانی نرسیدهاست.
در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ موزه هنرهای معاصر به منظور انجام عملیات بازسازی اساسی تعطیل شد و وعده بازگشایی مجدد در تابستان همان سال داده شد، اما فرایند بازسازی به دلیل پیچیدگیهایی که بعد از آغاز عملیات اجرایی مشخص شده بود، موضوعات مربوط به امنیت و حفاظت از گنجینه و همچنین دنیاگیری کووید ۱۹، ۳۰ ماه به طول انجامید و با نمایش مجموعهای از آثار گنجینه موزه در نیمه بهمن ۱۳۹۹ برای بازدید عموم گشایش یافت. بازسازی موزه در دو مرحله انجام شد در مرحله اول گنجینه موقتی ایجاد و مجموعه به آن منتقل شد، در پی آن عایقبندی سقف و کف، لایروبی چاههای فاضلاب، بهسازی سامانه تهویه، عایق سازی پنجرهها، لمینیت کردن شیشهها، نورپردازی جدید و اصلاح سامانههای امنیتی انجام گرفت، در مرحله دوم زیر ساختهای تأسیساتی و اطفای حریق دستی و هوشمند به روزرسانی شد و با برخی تغییرات در کاربری ۲۰ درصد به فضای نگهداری گنجینه افزوده شد. بودجه عملیات بازسازی ۱۶ و نیم میلیارد تومان اعلام شده.