پیاز روغن

معنی کلمه پیاز روغن در لغت نامه دهخدا

پیازروغن. [ رَ / رُو غ َ ] ( اِ مرکب ) پیاز داغ.

معنی کلمه پیاز روغن در فرهنگ فارسی

( اسم ) پیاز خلال کرده که در روغن سرخ کنند و فلفل و زرد چوبه بزنند پیاز روغن .

جملاتی از کاربرد کلمه پیاز روغن

سُس گوجه‌فرنگی یکی از معروف‌ترین انواع سس است که مادهٔ اصلی آن گوجه‌فرنگی است. در کنار گوجه‌فرنگی، گاهی از گوشت، پیاز، ریحان، نمک، روغن، سیر و دیگر انواع ادویه‌ها استفاده می‌کنند.
سالاد سیب زمینی شیرین (عربی: سلطة البطاطا الحلوة یک سالاد عربی است که معمولاً از سیب زمینی شیرین، پیاز، روغن زیتون، سیر له شده، نمک، فلفل آسیاب شده، زنجبیل رنده شده، فلفل سیاه، چوب دارچین، کشمش، گشنیز، شکر آسیاب شده و آب درست می‌شود. در جهان عرب، به ویژه در مغرب و همچنین در شام، به ویژه در لبنان، بسیار محبوب است.
نخودلپه‌ها را تفت می‌دهیم تا در حین پخت له نشوند. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.
سوپ عدس ممکن است شامل سبزیجاتی مانند هویج، سیب زمینی، کرفس، جعفری، گوجه فرنگی، کدو تنبل، چنار و پیاز باشد. طعم دهنده‌های رایج عبارتند از سیر، برگ بو، زیره، روغن زیتون و سرکه. گاهی آن را با کروتون یا سبزی خرد شده یا کره، روغن زیتون، خامه یا ماست تزئین می‌کنند. سوپ عدس هندی حاوی انواع ادویه‌های معطر است. در غذاهای عراقی و شامی، سوپ را با زردچوبه و زیره چاشنی می‌کنند و روی آن رشته‌های ورمیشلی برشته‌شده و نازک به نام (شعیریه) می‌ریزند و به همراه یک لیمو سرو می‌کنند. در خاورمیانه، اضافه کردن آب لیمو طعم تندی به غذا می‌دهد و سنگینی هضم را کاهش می‌دهد.
می‌باشد. این غذا شامل نان، پیاز، سماق، مرغ آب‌پز، روغن زیتون است و همه یکجا در اجاق آشپزخانه پخته می‌شود. غذاهای فلسطینی تحت تأثیر سه فرهنگ اصلی گروه‌های اسلامی قرار گرفته‌اند: اعراب، ایرانی‌ها و ترک‌ها. غذاهای فلسطینی یکی از آشپزخانه‌های غنی شرقی در منطقه بلاد الشام است. به‌طور کلی، غذاهای فلسطینی بسیار شبیه به آشپزی در سوریه مدرن است.
سپس آن را با دیگر سبزیجات محلی مخلوط کرده و همراه با پیاز و گوجه و ادویه‌هایی مانند کاری، فلفل، زردچوبه و … در روغن سرخ می‌کنند.
خورش به یکی از انواع خورش است که از گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان، پیاز داغ، روغن، به، شکر، آبلیمو، زعفران سائیده و حل شده در آبجوش و نمک تهیه می‌شود.
سوسیس آلمانی نوع دیگری از انواع سوسیس با گوشت قرمز است، که معمولاً درصد گوشت استفاده شده در تهیه آن از ۴۰ تا ۷۰ درصد است. بیشتر از سوسیس آلمانی در تهیه نوعی ساندویچ به نام «سوسیس بندری»، استفاده می‌شود. کافی است، سوسیس آلمانی را در روغن سرخ کنید و به آن کمی پیاز سرخ‌شده، سیب‌زمینی نگینی، فلفل تند، رب گوجه‌فرنگی و ادویه بزنید. در انتها یک سوسیس بندری خوشمزه و خوش‌عطر خواهید داشت.