پودر شکلات
معنی کلمه پودر شکلات در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه پودر شکلات
اکستروژن سرد دوغابها: در این نوع ماشینهای چاپ سهبعدی، مواد خام به شکل یک دوغاب، یک خمیر یا یک خاک رس ظاهر میشوند که همه آنها تعلیق ویسکوز ذرات پودر جامد در یک محیط مایع هستند، که پس از رسوب خشک میشوند. در این حالت، ماده بهطور کلی توسط عمل پیستون به سمت نازل هُل داده میشود و نازل گرم نمیشود. مواد شبیه خمیر مانند سرامیک و شکلات را میتوان با استفاده از فرایند رشته ذوب شده و اکسترودر خمیر مخصوص اکسترود کرد.
کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانههای کاکائو گرفته میشود. این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحه شکلات است. رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است.
شیرینی به مادهای غذایی گفته میشود که ترکیب اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گستردهاست که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ مادهٔ اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرینکننده بهشمار میآیند.
کیک مخمل قرمز که به دلیل نام انگلیسی آن، اغلب با نام کیک ردولوت شناخته میشود، دسری است از نوع کیک لایهای که در رنگهای قرمز تیره، قرمز روشن یا رنگهایی با طیف قرمز-قهوهای تهیه میشود. این کیک در طعمهای وانیلی و شکلاتی درست میگردد و روی آن با خامه سفید پوشش داده میشود. رنگ قرمز-قهوهای کیک به دلیل تأثیر پودر کاکائو و خاصیت اسیدی سرکه سفید میباشد. مواد تشکیل دهنده این کیک سرکه سفید، کره، آرد، پودر کاکائو و چغندر (یا به جای آن رنگهای خوراکی) میباشد. در دستور پختهای مختلف میزان پودر کاکائو متفاوت است. پنیر خامهای و کرم کره نیز در این نوع کیک استفاده میشود.
خمیربادام یا مارزیپان و مارسیپان، نوعی ماده غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام با شکر یا عسل درست میشود. این ماده نیمهجامد و قابل شکلگیری است. معمولاً به آن رنگهای خوراکی افزوده شده و پس از پخش کردن بر روی کیک به عنوان پوشش کیک از آن استفاده میشود. به عنوان خمیر مجسمهسازی خوراکی نیز به کار رفته و به اشکال گوناگونی در میآید. همچنین در داخل و مرکز شکلات نیز جای داده میشود. نوع شیرین آن به عنوان خمیربادام شهرت دارد و نوع کم شیرین آن به عنوان خمیربادام تزئینی شناخته میشود. خمیربادام را میتوان در منزل نیز درست کرد.
انواع نوشیدنی شامل استفاده از خامه به جای شیر، استفاده از جایگزینهای شیر غیر لبنی و گاهی استفاده از دارچین یا پودر شکلات است.معمولاً از نظر حجم کمتر از کافه لاته است و لایه ضخیمتری از میکروفوم داردو در فنجان مخصوص، فنجان کاپوچینو سرو میشود.