وجدانی فخر قدرت الله

معنی کلمه وجدانی فخر قدرت الله در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] «قدرت الله وجدانی فخر»، فرزند سیف الله، در سال 1311ش، در یک خانواده مذهبی در روستای جهیزدان، از توابع شهرستان سراب، قدم به عرصه هستی نهاد.
وی از همان عنفوان جوانی به تحصیل و کسب معارف همت گماشت و در نزد مرحوم آقا شیخ عبدالعلی و شیخ یوسف، ادبیات عرب را آموخت و سپس برای تکمیل و ادامه تحصیل به شهر سراب عزیمت کرد و در آنجا به حلقه درس شیخ عبدالله حقی و شیخ حسین محدثی پیوست. ایشان بعد از طی مراحل مقدماتی، به شهرستان تبریز سفر کرده و از خرمن پربار اساتید نامدار حوزه علمیه تبریز خوشه ها چید و سطح مقدماتی را در همین حوزه به پایان برد.
سپس به جهت آموختن معارف الهی، عازم حوزه علمیه قم گردید و در محفل درس اساتید معظم حوزه قم، همچون آیات عظام نجفی مرعشی، سلطانی، شهید صدوقی و مجاهدی تبریزی زانو زد و به فراگیری سطوح عالیه فقه و اصول پرداخت.
علاقه سرشار او به علم معقول، وی را به آموختن شرح منظومه ملا هادی سبزواری و کتاب اسفار مرحوم صدرالمتألهین شیرازی واداشته و او را به محضر اساتید فن، همچون حضرت امام خمینی و علامه طباطبائی کشانید.
این فاضل ارجمند، پس از فراگیری علوم مختلف حوزوی در سطوح عالیه، به حلقه درس خارج سیّد محمّد حجّت کوه کمره ای (بنیان گذار مدرسه حجتیه) راه یافت و همچنین از درس خارج فقه و اصول در محضر آیات عظام حاج آقا حسین بروجردی، شیخ عبدالنبی عراقی، حضرت امام خمینی، محقق داماد، شیخ محمدعلی اراکی و دیگر بزرگان حوزه علمیه قم بهره ها برد.
وی پس از سال ها تلاش و کوشش و پشت سر نهادن مشکلات متعدد زندگی، موفق به اخذ درجه اجتهاد از اساتید و بزرگان عصر خویش گردید که از جمله آنها می توان به اجازه اجتهاد از حضرات آیات: حاج شیخ عبدالنبی عراقی، مرعشی نجفی، سید ابوالقاسم کاشانی و تعدادی دیگر از علمای بزرگ اشاره کرد.

جملاتی از کاربرد کلمه وجدانی فخر قدرت الله

او دروس سطح را نزد استادانی مانند وجدانی فخر، اعتمادی، پایانی، دوزدوزانی، صلواتی، راستی، کاشانی و ستوده گذراند و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ در دروس خارج فقه و اصول فاضل لنکرانی، مظاهری و صانعی شرکت کرد. همچنین در کنار دروس اصلی حوزه به یادگیری دروس جانبی (فلسفه، علوم قرآن، شرح تجرید، تفسیر قرآن و رجال) پرداخت.