نفیسی شادی

معنی کلمه نفیسی شادی در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] شادی نفیسی در سال 1344 در تهران متولد شد. در سال 1362ش در رشته علوم تجربی دیپلم گرفت و به علت علاقه بسیار زیادی که به معارف اسلامی داشت، رشته الهیات را برای ادامه تحصیل برگزید و در سال 1366ش از دانشگاه تهران در این رشته فارغ التحصیل شد.
او در سال 1373ش با ارائه پایان نامه ای با عنوان «عقل گرایی در تفاسیر قرن چهارهم» مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد و در سال 1381ش با پایان نامه «معیارهای فهم و نقد حدیث در تفسیرالمیزان» موفق به اخذ دکترا از همان دانشگاه گردید.
پایان نامه فوق لیسانس وی، در سال 1374 توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان «پژوهش فرهنگی شایسته تشویق» انتخاب شد و با افزودن بخش هایی به آن در سال 1379ش، توسط دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم به چاپ رسید. این کتاب در همایش کتاب سال دانشجویی سال 1381ش که توسط جهاد دانشگاهی برگزار گردید، رتبه اول را در حوزه دین و فلسفه کسب کرد.
پایان نامه دکتری ایشان نیز رتبه اول پژوهش های دینی در حوزه قرآن را از دبیرخانه دین پژوهان در آذرماه 81 دریافت کرد. این پایان نامه در سال 82، رتبه اول را در میان پایان نامه های قرآنی مقطع دکتری در نمایشگاه قرآن احراز کرد و در همان سال، در همایش فرهنگی سال که از سوی وزارت ارشاد برگزار می گردد، به عنوان «پژوهش نمونه» در حوزه دین برگزیده شد.
مقالاتی از وی در مجلات: بینات، علوم حدیث، مقالات و بررسی ها، مجله تخصصی دانشگاه رضوی و آیینه پژوهش به چاپ رسیده است. او در تدوین پاره ای از مدخل ها، با دانشنامه جهان اسلام همکاری می کند که برخی از آن ها منتشر و مواردی در مجلدات آینده چاپ خواهند شد. ایشان عضو هیات علمی دانشکده علوم حدیث می باشد.
جناب دکتر محمدباقرحجتی، جناب استاد محمد علی مهدوی راد، حجت الاسلام گوگانی، دکتر محقق داماد، استاد علی اکبر غفاری، استاد محمدباقربهبودی .

جملاتی از کاربرد کلمه نفیسی شادی

برای اثبات مِهر و دوستی ما، من میل دارم تا اعلی‌حضرت مهستی، بازرگانانش را فرمان دهد تا با کشتی‌های خود هر تحفه و کالای نفیسی که مناسب کاخ من است بیاورند؛ و این که هر از گاهی نامه‌ای شاهانه به من بنویس، تا شاید من هم با سلامت و موفقیت تو در کارها شادی‌ام را بازیابم؛ جاویدان و ماندگار دوستی ما.