نظارت اجتماع

معنی کلمه نظارت اجتماع در فرهنگستان زبان و ادب

{community control} [جامعه شناسی] نظارتی که اجتماع و افراد آن در قالب سازوکارهای ساختاری به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه بر خود اعمال می کنند

معنی کلمه نظارت اجتماع در ویکی واژه

نظارتی که اجتماع و افراد آن در قالب سازوکارهای ساختاری به‌صورت خودآگاه یا ناخودآگاه بر خود اعمال می‌کنند.

جملاتی از کاربرد کلمه نظارت اجتماع

جمهوری اسلامی هنوز هویت ترنس را به عنوان یک اختلال روانی طبقه‌بندی می‌کند و هیچ قانونی برای حمایت از افراد ترنس در برابر انگ‌زنی یا جنایات ناشی از تنفر وجود ندارد. همچنین، فشارهای اجتماعی سنگینی بر افراد ترنس وارد می‌شود تا هویت خود را پنهان کنند و آنان باید از قوانین سختگیرانهٔ تفکیک جنسیتی جمهوری اسلامی پیروی کنند. حکومت همچنین جوامع آنلاین ترنس را تحت نظارت و سانسور قرار می‌دهد و نیروی انتظامی به‌طور معمول افراد ترنس را دستگیر می‌کند.
سیاست سلامت به خط‌مشی تدوین شده برای نظارت و بهبود سلامت عمومی می‌گویند. براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، «سیاست سلامت به تصمیم‌ها، برنامه‌ها و اعمالی اشاره دارد، که برای دستیابی به اهداف به‌خصوصی در مورد مراقبت سلامت درون یک جامعه، انجام می‌گیرند.» سیاست سلامت از این جهت اهمیت دارد که سلامت عمومی بر تمامی جنبه‌های اجتماع سایه می‌افکند و در تعریف هویت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی یک کشور نقشی اساسی ایفا خواهد کرد.
برخی تحقیقات شواهدی مبنی بر ارتباطی بین توانایی کودک برای به دست آوردن اطلاعات در مورد دنیای اطراف خود و توانایی غلبه بر احساسات به منظور رفتار مناسب یافته‌اند. یک مطالعه از کودکان خواسته بود تا یک کار را از یک سری آزمون‌های روان‌شناختی انجام دهند تا عملکرد آنها به عنوان معیاری برای عملکرد اجرایی مورد استفاده قرار گیرد. این آزمون‌ها شامل ارزیابی عملکردهای اجرایی (خودتنظیمی، نظارت، توجه، انعطاف‌پذیری در تفکر)، زبان، حسی-حرکتی، دیداری-فضایی و یادگیری، علاوه بر ادراک اجتماعی بود. یافته‌ها حاکی از آن است که رشد نظریه ذهن در کودکان کوچک‌تر با توانایی‌های کنترل اجرایی با اختلال در رشد در افرادی که نشانه‌های اختلال عملکرد اجرایی را نشان می‌دهند، مرتبط است.
و به خاطر این ویژگی های سازمان اجتماعی ، افراد می توانند بر کار روزمره خود و مشارکت در فعالیت های دیگری که اشکال کنترل شده از تعامل انسان هستند نظارت کنند. این تعاملات عبارتند از: وابستگی ، منابع جمعی ، قابلیت جایگزینی افراد و کنترل ثبت شده. این تعامل ها باهم ویژگی های مشترک در واحدهای اساسی اجتماعی مانند خانواده ، شرکت ها ، کلوپ ها ، ایالت ها و غیره را تشکیل میدهند. اینها سازمانهای اجتماعی هستند.
اکس ماکینا (۲۰۱۵) یک هوش مصنوعی با یک بدن انسان نمای مؤنث را به نمایش می‌کشد که در یک آزمایش اجتماعی با یک انسان مذکر، در یک ساختمانِ محصور شده، که به عنوان یک «جعبه هوش مصنوعی» فیزیکی عمل می‌کند، درگیر شده‌است. هوش مصنوعی موفق می‌شود علی‌رغم نظارت فرد توسط سازمان دهندهٔ آزمایش، با تحت تأثیر قرار دادن شریک انسانی خود برای کمک کردن به او، فرار کند و شریکش را در داخل ساختمان محبوس سازد.
پس از ترک ساکس، مویو در سال ۲۰۰۹ میلادی به هیئت مدیرهٔ سبمیلر پیوست. او به تمامی فعالیت‌های مرتبط با پایایی و مسئولیت اجتماعی شرکت نظارت دارد. مویو همچنین به عضویت هیئت مدیرهٔ چندین شرکت دیگر نیز درآمده است که عبارتند از: بارکلیز از ۲۰۰۹، بریک گولد از ۲۰۱۱، سیگیت از ۲۰۱۵.
جریان‌سازی جنسیتی، فرایند ارزیابی پیامدهای هر اقدام برنامه‌ریزی شده، از جمله قوانین، سیاست‌ها یا برنامه‌ها، در همه زمینه‌ها و در همه سطوح برای زنان و مردان است. راهبردی است برای تبدیل دغدغه‌ها و تجربیات زنان و مردان به بعد جدایی‌ناپذیر از طراحی، اجرا، نظارت و ارزیابی سیاست‌ها و برنامه‌ها در تمامی حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به‌گونه‌ای که زنان و مردان به‌طور مساوی از منفعت برخوردار شوند و نابرابری تداوم نیابد. هدف نهایی دستیابی به برابری جنسیتی است.
جنت لوینسون (پیش‌تر لوینسون-گولد) یک شخصیت تخیلی در مجموعه تلویزیونی کمدی موقعیت آمریکایی اداره است. همتای او در مجموعه تلویزیونی بریتانیایی اصلی جنیفر تیلور-کلارک است. او توسط ملورا هاردین به تصویر کشیده شده‌است. او معاون مدیرعامل فروش‌های شمال شرقی داندر میفلین است و به‌طور مستقیم بر مدیر منطقه‌ای شعبه اسکرانتون، مایکل اسکات نظارت دارد. شخصیت او برای رابطه ناکارآمدی که از قسمت «مشتری» در فصل دوم تا قسمت «مهمانی شام» در فصل چهارم با مایکل داشته شناخته شده‌است. شخصیت‌های مایکل و جن تضادهایی دارند که باعث طنز زیادی در مجموعه می‌شود، به ویژه در برخوردهای اجتماعی و تخصصی‌شان. با این حال ذهنت نامنظم و سلطه‌طلبی جنسی او سرانجام باعث اخراج شدن او از داندر میفلین شد.
چین امروز تا حد زیادی رشد اقتصادی خود را مدیون باورهای اقتصادی تولیدمحور یا همان تئوری نیروهای مولد (تئوری نیروهای مولد یک تفکر مارکسیستی در قرن بیستم بود که برطبق آن رشد و توسعه اجتماعی و سیاسی یک کشور منوط به پیشرفت صنعت در نظر گرفته می‌شد) شیائوپنگ است. از نظر دنگ، وظیفهٔ رهبری چین دو چیز بود: (۱) ترویج مدرن‌سازی و توسعهٔ اقتصادی چین، (۲) حفظ وحدت ایدئولوژیکی حزب کمونیست چین و نظارت بر اصلاحات دشوار مورد نیاز مدرنیزاسیون.
اشکالات فاصله‌گیری اجتماعی می‌تواند شامل تنهایی، کاهش بهره‌وری و از بین رفتن سایر مزایای مرتبط با تعامل انسانی باشد. همچنین می‌تواند نظارت بر سلامت اعضای یک جامعه را دشوارتر کند.