نشانه گرفتن
معنی کلمه نشانه گرفتن در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه نشانه گرفتن
طرحوارههایی از بوز، از ذوق و استعداد کمدی دیکنز نیز جان میگیرد. چارلز دیکنز کمدی را به گونهای توصیف میکند که نشانه تأثیر گرفتن او از این تجربه است. بازیگران زن و دلقکها اغراق شدهاند، اما این اغراق بهطور قطع ملهم از مبادی تئاتر روزگار خویشند. یکی دیگر از استعدادهای نمایشی دیکنز، تأثرانگیزی و خوشمزگی است. یکی از طرحوارههای اولیه یعنی مغازهٔ گروگیر این تأثرانگیزی را به گونهای شایان بیان میکند. در این اثر، هم تجزیه و تحلیل و هم اقناع است که هم تفاهمبرانگیز و هم ترحمانگیز است.
پاسخ اين سؤال را چگونگى شروع اين سوره به ما مى دهد، زيرا اين سوره در واقع بااعلان جنگ به دشمنان پيمان شكن ، و اظهار برائت و بيزارى و پيش گرفتن يك روش محكمو سخت در مقابل آنان آغاز شده است ، و روشنگر خشم خداوند نسبت به اين گروه است و با(بسم الله الرحمن الرحيم ) كه نشانه صلح و دوستى و محبت و بيان كننده صفت رحمانيت و رحيميت خدا است ، تناسب ندارد.
در طول یک دهه، مسلمانان موفق به گرفتن سرزمینهای وسیعی از امپراتوری ایران و روم شده بودند. آنچه بیش از همه چیز شگفتی محققان غربی هنگام مطالعه فتوحات را برمیانگیزد سرعت و موفقیت آن است؛ سنت اسلامی آن را نشانهای از حقیقت ادعای اسلام و هدایت خدا تفسیر کردهاند. مورخان دلایل مختلفی را برای سقوط ساسانیان بیان کردهاند
در سال ۱۹۹۹ گزارش شد که مس (I) استیلید پس از اکسیداسیون جزئی به وسیله قرار گرفتن در معرض هوا یا یونهای مس (II) و به دنبال آن تجزیه با اسید هیدروکلریک، یک باقی مانده «کربناته» حاصل میکند با نشانه طیفی زنجیرههای C≡C-)n) با n = ۲–۶. مکانیسم پیشنهادی شامل پلیمریزاسیون اکسیداتیو آنیونهای استیلید C2−2 به آنیونهای کربین مانند -C(≡C-C≡)nC2 یا آنیونهای کوملن مانند -C(=C=C=)mC4 است. همچنین تجزیه حرارتی استیلید مس در خلاء موجب تشکیل رسوب کرکی پودر کربن بر روی دیوارههای فلاسک شد که براساس دادههای طیفی، به جای گرافیت، ادعا میشد که کربین باشد. در نهایت، اکسیداسیون استیلید مس در محلول آمونیاک (واکنش گلاسر) باقی ماندهای کربناته را تولید میکند که ادعا میشد شامل آنیونهای «پلی آستیلید» میشد که با یونهای مس (I) باقی مانده، پوشانده شده بودند.
5 اجازه گرفتن از رهبر، نشانه ى ادب ، تسليم ، قانونمندى ، عشق به رهبر و نظم و نظام است . (با توجّه به كل آيه )
آنچه نشانه كذب اين نقل مى باشد اين است كه اولا مقام عزت و بزرگوارى امام مانع ازشفيع گرفتن كسانى چون مروان و عبدالملك است و آنچه ما از خاندانرسول ص سراغ داريم با اين بيان سازگار نيست . ثانيا اگر براستى يزيدسفارش على بن الحسين ع را به مسرف كرده بود، دليلى نداشت كه در آغاز، آنحضرت را از نوشيدن آب منع كند و به درشتى با وى سخن گويد و آن بزرگوار رابرنجاند. بلى امكان دارد كه مروان به خاطر جبران لطفى كه حضرت در حق خانواده او رواداشته و در بحران مدينه به خانواده او پناه داده بود، به گمان خود خواسته باشد نزدمسرف از آن امام حمايت كرده و امان بگيرد، ولى مسرف به مروان فهمانده باشد كه امامنيازى به حمايت او ندارد بلكه اصولا يزيد تصميم به آزار آن حضرت نگرفته است واو موظف است آسيبى به على بن الحسين ع نرساند.