میان بوی
معنی کلمه میان بوی در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه میان بوی
بهترین روش برای برای ضدعفونی مواد غذایی پختن مواد غذایی است اما این روش در سوشی بهکار برده نمیشود. بهطور سنتی برای ضدعفونی این گونه غذا از واسابی استفاده میشود. واسابی یکی از مواد ضروری برای درست کردن نیگیریزوشی یا سوشی دستساز است. این ماده علاوه بر خاصیت باکتریوسیدیای که دارد بوی بد ماهی خام را نیز از میان میبرد. واسابی بر روی برنج سوشی قرار گرفته و سپس نتا یا ماهی خام مانند یک در روی آن را میپوشاند. این طرز قرار گرفتن برای حفظ بهتر واسابی و پایین آوردن امکان جدا شدن آن از سوشی است.