می سوسن
معنی کلمه می سوسن در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه می سوسن
سوسن پس از تولّد فرزندش حسن عسکری با کنیه «امّالحسن» و «امّ ابیمحمّد» نامیده شد و با تولّد نوه یگانهاش (حجت بن الحسن )، با لقب و عنوان «جدّه» شهرت یافت.
سوسن اصلانی (زادهٔ ۶ بهمن ۱۳۲۶ در تهران) موسیقیدان، نوازندهٔ سنتور، رهبر ارکستر و آهنگساز اهل ایران است. از وی به عنوان نخستین رهبر زن ارکستر موسیقی ایرانی یاد میشود.
سبزه و سوسن لاله و سنبل گفت بروید هر چه بکاری
سوسن رشیدی (زاده ۱۳۷۱ کرمانشاه) ورزشکار و قهرمان رشته کیکبوکسینگ ایران است
مقامی بههمراه خوانندگانی همچون سوسن و نعمتالله آغاسی از هنرمندان شاخص سبک کوچه بازاری بهشمار میآمدند. او خوانندگی را از جنوب تهران آغاز کرد و نزد شاپور نیاکان آموزش موسیقی دید.
با وجود قامتت سوسن ز رعنائی و لطف گر کند دعوی زبانش از قفا باید کشید
این روستا در دهستان سوسن غربی قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن زیر سه خانوار بودهاست.
ز باغ و گل، کجا دل وا شود گلچین معنی را زبان تا هست و معنی، سوسن و خیری نمیداند
خطی بر سوسن از عنبر کشیدی سر خورشید در چنبر کشیدی
سوسن طاقدیس (زاده ۱۷ بهمن ۱۳۳۸ در شیراز – درگذشته ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) نویسنده ایرانی بود.
سارا شریعتی در سال ۱۳۴۲ در پاریس به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی را در تهران گذراند و در سال ۱۳۵۴ وارد دبیرستان خوارزمی تهران شد. در ۲۸ خرداد ۱۳۵۶ همراه با خواهرش، سوسن شریعتی به لندن نزد پدرش رفت. پس از انقلاب، در شهریورماه ۱۳۵۸ به ایران بازگشت. در بهار ۱۳۶۱ همراه با خواهرش به پاریس رفت. سارا شریعتی مدرک کارشناسی را در رشته انسانشناسی تاریخی (۱۳۶۹)، کارشناسی ارشد را در رشته جامعهشناسی امور دینی (۱۳۷۳) و دکتری را در رشته جامعهشناسی امور دینی (۱۳۸۰) گرفت. عنوان رساله وی در دوره دکتری «شرایط امکان مدرنیته دینی، الگوی پروتستان و اصلاح مذهبی در اسلام: وامگیری، خویشاوندی، فراروی» بود. وی از آن زمان تا کنون، استادیار گروه جامعهشناسی دانشگاه تهران است.
در بیان شرح اشواقم زبان ناطقه گر جو سوسن ده بود باشد بگاه نطق لال
«ممانعت از سفر و احضار سوسن طهماسبی، عضو کمپین یک میلیون امضا به دادگاه انقلاب». دریافتشده در ۳۰ اکتبر ۲۰۱۶.
از آنم چون گل و نرگس سلب چاک و سرافگنده که او بر سوسن تازه همی شمشادتر بندد
خواهد امروز چو سوسن که زبان بگشاید تا دعای تو کند بر سر منبر نرگس
آتش نمرود شعله ور بود اما بهر خلیلست لاله و گل و سوسن
بجای سوسن بس باد دوستان بر دوست بجای نرگس بس باد چشم دل بر یار
سال ۱۳۶۲، که پخش مجموعهٔ تلویزیونی سربداران از شبکه ۱ سیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد بسیاری به نوع بازی و نقش فاطمه همسر شیخ حسن که سوسن تسلیمی آن را بازی میکرد ایراد گرفتند. انتقادات و ایرادهایی که آن زمان به سازمان صدا و سیما گرفته شد باعث شد که بخشی از بازی سوسن تسلیمی حذف شود.
در بخش نکوداشتِ هفتمین دورهٔ سالنوای موسیقی ایران، «تندیس سالنوا» و «لوحِ سالنوا» به همراه هدایایی از طرف حامیان و مشارکتکنندگان، توسط موسیقیدانانی نظیر: شریف لطفی، حسین علیزاده، فریماه قوامصدری، گاگیک بابایان، فریدون شهبازیان، کیخسرو پورناظری، علی جهاندار، سوسن اصلانی، ارشد تهماسبی، پشنگ کامکار، ارسلان کامکار، مینا افتاده، محسن الهامیان، وارطان ساهاکیان، امیر صراف، ابراهیم لطفی، مجید سینکی، مریم قرهسو، یاسمن کیمیاوی، علی مغازهای و مریم شریفزاده، به هنرمندان یاد شده یا نمایندگان آنان اهدا شد.
شبنم از گونه گلبرگ نگون بود که من گله زلف تو با سنبل و سوسن کردم