[ویکی نور] حجت الاسلام سیدصادق موسوی از علما و محققان ایرانی الاصل، متولد نجف و یکی از مبارزین قدیمی ایرانی مقیم لبنان است که از سال های آغازین دهه پنجاه شمسی تاکنون در آن کشور اقامت دارد. وی نوه مرحوم آیت الله العظمی سید عبدالله شیرازی، امام جمعه فقید مشهد است، پیش از پیروزی انقلاب از اعضاء فعال گروه محمد منتظری، جلال الدین فارسی، محمدصالح حسینی، علی جنتی و محمد غرضی در سوریه و لبنان به شمار می رفت و هم اکنون در کشورهای مذکور به فعالیت های علمی و فرهنگی اشتغال دارد. تمام نهج البلاغه، نهج الانتصار و مبادی الاسلام. درباره زندگی وی به اطلاع بیشتری دست نیافتیم. تمام نهج البلاغة / نوع اثر: کتاب / نقش: محقق تمام نهج البلاغه (النسخه المسنده) : مما اختاره السید الشریف الرضی من کلام مولانا امیرالمومنین الامام علی بن ابی طالب علیه السلام طبع جدید / نوع اثر: کتاب / نقش: محقق
جملاتی از کاربرد کلمه موسوی صادق
خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی فردای روز انتخابات با ذکر دقیق آراء اعلام کرد که احمدینژاد در زادگاه سه کاندیدای رقیب هم برنده شدهاست. صادق محصولی وزیر کشور در اولین کنفرانس خبری پس از اعلام نتایج نهایی انتخابات با بیان اینکه «دلیلی ندارد که نامزدها در زادگاهشان بیشتر از دیگر نامزدها رأی بیاورند» این خبر را تأیید کرد و کامران دانشجو هم در توضیح این مسئله گفت که آنها فقط آرای موجود در صندوقها را میشمارند و نمیدانند که چرا نامزدهای انتخاباتی چنین آرایی به دست آوردهاند. با این حال ادعای شکست سخت رقبای احمدینژاد در شهرهای زادگاه خود برای ناظران انتخاباتی قابل باور نبود و به عنوان یکی از دلایل مهم تقلب مورد استناد قرار میگرفت، چراکه در تمامی دورههای انتخاباتی گذشته در ایران، نامزدها در شهر محل تولد خود (در مواردی در استان محل تولدشان) بیشترین رأی را کسب میکردند. در چنین شرایطی بود که ۱۰ روز بعد وزارت کشور نتایج کاملاً متفاوتی را از نتیجه انتخابات در این شهرستانها ارائه کرد که در آن موسوی و رضایی در زادگاه خود پیروز شده و کروبی نیز دوم شده بود.
تقریباً تمامی حجم مثنویات میرزا حبیب را هزلیات تشکیل میدهد. این هزلیات عناوین متنوعی دارند، ازجمله، «راز بستر»، «چهارگاه … مهستی»، «نوای بوسه»، «قصیدهٔ ماستی» و «... نامه». از میان این مثنویات، «چهارگاه … مهستی» و «... نامه»، هرکدام به شکل مستقل، یک بار در استانبول و سپس به کوشش کوهی کرمانی در تهران، و یک بار دیگر هم، همراه باهزلیات صادق ملارجب، خاکشیر اصفهانی، و فوقی یزدی، در مجموعهای تحت عنوان سرور عیش و کامرانی، به کوشش جعفر موسوی منتشر شده است.
نخستین جرقههای انقلاب اسلامی در خرداد ۱۳۴۲ زده شد و در طول ۱۵ سال گسترده و گستردهتر شد. سر آغاز انقلاب اسلامی در گیلان را نیز میبایست در سالهای ۱۳۴۲ جستجو کرد. از نخستین حرکتهای مردم گیلان قیام مردم و علماء در اعتراض به وقایع ۱۵ خرداد بود اما از سال ۱۳۵۶ فعالیت مخالفان رژیم در گیلان تشدید و علنی گردید و در سال ۱۳۵۷ مبارزات مردم در شکل گستردهتری ادامه یافت و مساجد گیلان به ویژه رشت، صومعه سرا و لاهیجان شاهد تجمعات روزافزون مردم بود. جلسات سخنرانی عالمانی چون صادق احسانبخش، ابراهیم فقیهی و هادی حسام در رشت، زینالعابدین قربانی در لاهیجان، میرآقا موسوی در صومعه سرا مورد توجه مردم قرار گرفت و ساواک نسبت به شهرهای مزبور حساس کرد علاوه بر رشت مردم در شهرهای رودبار، آستانه اشرفیه، رودسر، فومن و لنگرود نیز دست به تظاهرات زدند. با آغاز مهر ۱۳۵۷ مردم شهرهای گیلان فعالیتهای خود را شدت بخشیدند و اعتصابهای گستردهای در سازمانها و مدارس آغاز گردید. آیت الله ضیابری از پیشگامان مبارزه در این ایام طی اعلامیهای به مأموران پلیس هشدار داد.
رهنورد خود در قبل از انقلاب بیحجاب بود. زمانی صادق خلخالی یک عکس با مینیژوپ از او را به صحن مجلس اول آورده بود تا میرحسین موسوی را تخریب کند. گفته میشود او به همراه میرحسین موسوی دو سال در آمریکا بهسر برد و در آنجا آزادانه رفتار میکرد.
بیژن زنگنه از نظر سیاسی دارای گرایش اصلاحطلبی بوده و دارای سابقه عضویت در حزب کارگزاران سازندگی ایران و بنیاد باران میباشد. وی در انتخابات سال ۱۳۸۸ از حامیان میرحسین موسوی بشمار میآمد. زنگنه در همایش گرامیداشت محمدجواد تندگویان، منتقدان رابطه با آمریکا که معتقدند آمریکا در روابطش با ایران صداقت ندارد را مورد انتقاد جدی قرار داد و اظهار کرد هیچ ادعایی مبنی بر صادق بودن آمریکا در روابطش با ایران مطرح نشده و بهطور کلی در روابط دیپلماتیک، صداقت هیچ جایگاهی ندارد و تنها اصل، دستیابی به منافع ملی و حفظ آنها از روشهای ممکن است.