[ویکی نور] سید محمد موسوی بالیگی، در سال 1348ش، در شهر مشهد مقدس دیده به جهان گشود. نامبرده دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در زادگاه خویش با موفقیت سپری کرد و در پی علاقه وافر خویش به فراگیری علوم دینی، در سال 1365 وارد حوزه علمیه مشهد مقدس گردید. از نخستین روزهای ورود به حوزه علمیه با تلاش و کوشش فراوان به تحصیل پرداخت و ضمن انس با آستان ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع)، نزد بزرگان آن دیار همچون: «آیت الله آشتیانی»، «آیت الله علم الهدی» و «مرحوم آیت الله فلسفی» تلمذ کرد. ایشان ضمن پرداختن به وظیفه مهم دینی خویش، «تبلیغ»، به تدریس فلسفه و عرفان (منظومه، اسفار و شرح فصوص قیصری) در دانشگاه رضوی و فردوسی مشهد و دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد مشغول است و از سال 1385 مدیریت گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی را عهده دار می باشند. ایشان در زندگی سراسر علمی خود دارای آثاری چند است که کتاب های «آیین و اندیشه» و تصحیح «أسرار الآیات» و... از جمله آثار ایشان است. از دیگر آثار وی می توان به «شرح حکمة الإشراق» و «تعلیقات ملاصدرا به مقاله دوام فیض» اشاره کرد. برگرفته از پایگاه اندیشوران: http://smmbalighi.andishvaran.ir/fa/Profile.html و دانشگاه علوم رضوی: http://www.razavi.ac.ir/moosavi.aspx، در تاریخ 13 تیرماه 92.
جملاتی از کاربرد کلمه موسوی سید محمد
خامنهای در ۶ تیر ۱۳۶۰ در هنگام سخنرانی هدف ترور قرار گرفت. او در آن زمان نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی و امام جمعهٔ تهران بود. سوءقصد به خامنهای حدود یک هفته بعد از عزل ابوالحسن بنیصدر از مقام ریاستجمهوری از سوی مجلس صورت گرفت. یک روز بعد از این واقعه، انفجار در مقر حزب جمهوری اسلامی در تهران به کشته شدن شمار زیادی از اعضای این حزب، از جمله سید محمد بهشتی انجامید.
سید محمد خامنهای در انتخابات اولین دوره مجلس خبرگان قانون اساسی به نمایندگی از مشهد به مجلس خبرگان قانون اساسی راه یافت و در مجلس مزبور از طراحان اصول قانون اساسی بود. او از حامیان اضافه شدن اصل «ولایت فقیه» به پیشنویس قانون اساسی در مجلس خبرگان بود. همچنین تغییرات در اصول مربوط به سیستم اقتصادی و قضایی را حمایت کرده و طراح اصلی شورایعالی قضایی بود.
رهبر ایران روز ۱۲ مرداد ۱۳۷۶ حکم ریاست جمهوری سید محمد خاتمی را تنفیذ کرد. همچنین در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۸۰ برای بار دوم حکم ریاست جمهور محمد خاتمی تنفیذ شد.
چارلز سوم در دوران ولیعهدی در سال ۱۳۸۲ برای کمک به بازسازی مناطق زلزلهزدهٔ بم وارد ایران شد. در آن زمان خبرهای ضدونقیضی از بازدید وی از ایران منتشر شد. اما با انتشار عکسهای حضور او در شهر بم این خبر تأیید شد. وی تنها فردی از خانوادهٔ سلطنتی انگلستان است که بعد از انقلاب ایران (۱۳۵۷) از ایران بازدید کرده است. او پس از بازدید از ایران و برگشت به انگلستان ایران را کشوری بزرگ با تمدنی بزرگتر و کشوری در حال توسعه توصیف کرد. چارلز سوم ضمن حضور در بم با رئیسجمهور وقت ایران سید محمد خاتمی نیز دیدار کرد.
سید محمد النقشبندی (۷ ژانویه ۱۹۲۰ - ۱۴ فوریه ۱۹۷۶) قاری و خواننده مذهبی مصری بود. و صاحب مکتب ممتاز در مناجات یکی از مشهورترین خوانندگان و مداحان تاریخ مناجات مذهبی، از صدایی برخوردار است که نوازندگان آن را یکی از قویترین و گستردهترین صداهای تاریخ رادیو میدانند.
وی در اواخر سال ۱۳۵۷ با دختر عمهاش، فهیمه موسوینژاد، دختر سید محمد موسوینژاد، ازدواج کرد و حاصل ازدواج آنها، سه دختر به نامهای فائزه، فاطمه و فریده میباشد.
روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۰، انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ و انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ رهبری حزب اعتدال و توسعه را بر عهده داشت که در این سه انتخابات به ترتیب از سید محمد خاتمی، اکبر هاشمی رفسنجانی و میرحسین موسوی حمایت کرد.