موت اباد
معنی کلمه موت اباد در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه موت اباد
تپه موت آباد ۵ مربوط به سدههای متاخر دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه، روستای موت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۶۱۱۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه موت آباد ۲ مربوط به دوره صفوی - سدههای متاخر دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه، روستای موت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۰۳۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه قلات موت آباد مربوط به هزاره سوم قبل از میلاد است و در جنوب شرقی پیرانشهر واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۶ دی ۱۳۴۵ با شمارهٔ ثبت ۶۱۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه موت آباد مربوط به دوره ساسانیان است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه، روستای موت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۶۱۲۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه موت آباد ۱ مربوط به سدههای میانه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه، روستای موت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۰۴۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه موت آباد ۳ مربوط به دوره اشکانیان - دوره ساسانیان است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه، روستای موت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۵۰۳۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه موت آباد ۴ مربوط به سدهٔ ۶ و ۷ ه.ق است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه، روستای موت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۶۱۱۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.