مهاجران خاک

مهاجران خاک

معنی کلمه مهاجران خاک در لغت نامه دهخدا

مهاجران خاک. [ م ُ ج ِ ] ( اِخ ) دهی است از بخش سربند شهرستان اراک با 499 تن سکنه. محصول آن غلات ، چغندر قند، قلمستان و انگور است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 2 ).

معنی کلمه مهاجران خاک در فرهنگ فارسی

دهی است از بخش سربند شهرستان اراک ٠

معنی کلمه مهاجران خاک در دانشنامه عمومی

مهاجران خاک یک روستا در ایران است که در دهستان پل دو آب واقع شده است. مهاجران خاک ۲۱۰ نفر جمعیت دارد.

جملاتی از کاربرد کلمه مهاجران خاک

پولک در روز ۲۵ ژانویه ۱۷۹۴ در منزل خود در شارلوت، چشم از جهان فروبست و در جایی از شارلوت به خاک سپرده شد که هم‌اکنون مقبرهٔ مهاجران قدیمی نامیده می‌شود.
در این زمان کمیته دفاع ملی در پی کش و قوس با ارتش روسیه و انگلستان ابتدا از قم به اصفهان، سپس به کرمانشاه و سر انجام به بغداد و کاظمین منتقل شد. کمیته دفاع ملی به همراه مهاجران اخراج شده از ایران در بغداد به تاریخ نهم خرداد ۱۲۹۵ «هیئت جنگی ایران» را تشکیل دادند و به همراه ارتش عثمانی دوباره به خاک ایران وارد شدند. ارتش عثمانی به پیشروی در خاک ایران ادامه داد و پس از فتح کرمانشاه و همدان، نیمه دوم مرداد ماه همان سال قزوین را تصرف کرد. در این حین فرمانده ارتش عثمانی در ایران طی بیانیه ای اعلام کرد که دولت عالی عثمانی برای نجات «دولت همسایه اسلامیه خود» به ایران آمده‌است.
معینی‌ها در زمان قدرت خود خط شاهراه تجارتی شمال را تا آنجا که به خاک یک دولت مقتدری می‌رسد در تحت نفوذ و بلکه تصرف نظامی خود داشته و دسته‌های مهاجران معینی در طول خط برقرار کرده بودند.
ساکنان این روستا که در واقع مهاجرانی هستند که از کشور عراق ( به دلیل شرایط نامناسب آن زمان ) به این نقطه تغییر مکان داده‌اند، عرب اصیل هستند که به دلیل موقعیت مناسب این منطقه از نظر جلگه‌ای بودن، جنس خاک و نزدیکی به آب، این مکان را جهت کشاورزی و زتدگی خود برگزیدند .این روستا در حاشیهٔ رودخانهٔ اروند واقع شده‌است و از جمله روستاهای خطی به‌شمار می‌رود . جاده‌ای که از این روستا می‌گذرد، آن را به دو بخش شرقی و غربی تقسیم می‌کند . در قسمت غربی و حاشیهٔ رودخانهٔ اروند شاهد تراکم خانه‌های روستایی هستیم، در حالی که در قسمت شرقی بیشتر زمین‌های زراعی روستاییان دیده می‌شود .
مهاجرت به نیوزیلند از قرن نوزدهم آغاز شد. اولین مهاجران عمدتاً گروه‌های مذهبی از جمله انگلیکنها، کاتولیکها، پرسبی‌ترینها، متدیستها و باپتیستها بودند که از انگلستان و اسکاتلند می‌آمدند. در سال ۱۸۴۰ قرارداد وایتانگی میان دولت بریتانیا و مائوریها این کشور را را تحت‌الحمایه بریتانیا و بخشی از این امپراتوری ساخت. در سال ۱۸۵۶ اولین دولت خودمختار در این کشور پا گرفت و در ۱۸۷۶ دولت مرکزی سراسر خاک جزیره را تحت تسلط خود درآورد.