مقدمات بنیادین علم تفسیر

معنی کلمه مقدمات بنیادین علم تفسیر در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] مقدمات بنیادین علم تفسیر، ترجمه فارسی کتاب «مدخل التفسیر»، اثر آیت الله شیخ محمد فاضل لنکرانی است که در باب اعجاز قرآن و معجزه، تدوین شده است. نگارنده پس از تعریفی از معجزه، فرق میان پیامبران و نوابغ و مرتاضان را توضیح داده، سپس ویژگی معجزه بودن قرآن و وجوه اعجاز آن را شرح داده است. وی همچنین برخی از شبهات مربوط به اعجاز قرآن را پاسخ گفته و در پایان، علل تحریف ناپذیر بودن قرآن و نیز نظریات برخی از قائلان به تحریف قرآن را بررسی کرده است
این کتاب، به قلم شیوا و رسای محمدرسول دریایی، به فارسی ترجمه گردیده است. در ابتدای کتاب، مقدمه ای از مترجم، چکیده ای از زندگی نامه آیت الله فاضل لنکرانی و تقریظ ایشان بر کتاب، افزوده شده است.
در مقدمه، ضمن بیان نکاتی پیرامون قرآن کریم، مطالبی در باره کتاب و نویسنده آن مطرح گردیده است
فهرست مطالب در ابتدای کتاب آمده است.
مطالعه کتاب مقدمات بنیادین علم تفسیر در پایگاه کتابخانه دیجیتال نور
[ویکی فقه] مقدمات بنیادین علم تفسیر (کتاب). «مقدمات بنیادین علم تفسیر»، ترجمه فارسی کتاب « مدخل التفسیر »، اثر آیت الله شیخ محمد فاضل لنکرانی است که در باب اعجاز قرآن و معجزه، تدوین شده است.
نگارنده پس از تعریفی از معجزه ، فرق میان پیامبران و نوابغ و مرتاضان را توضیح داده، سپس ویژگی معجزه بودن قرآن و وجوه اعجاز آن را شرح داده است. وی همچنین برخی از شبهات مربوط به اعجاز قرآن را پاسخ گفته و در پایان، علل تحریف ناپذیر بودن قرآن و نیز نظریات برخی از قائلان به تحریف قرآن را بررسی کرده است. این کتاب، به قلم شیوا و رسای محمدرسول دریایی ، به فارسی ترجمه گردیده است. در ابتدای کتاب، مقدمه ای از مترجم، چکیده ای از زندگی نامه آیت الله فاضل لنکرانی و تقریظ ایشان بر کتاب، افزوده شده است.
وضعیت کتاب
در مقدمه، ضمن بیان نکاتی پیرامون قرآن کریم ، مطالبی در باره کتاب و نویسنده آن مطرح گردیده است. فهرست مطالب در ابتدای کتاب آمده است.
منابع
«معرفی های گزارشی»، پایگاه مجلات تخصصی نور، نشریه اطلاع رسانی و کتابداری «آینه پژوهش»، مرداد و شهریور ۱۳۸۲، شماره ۸۱، صف۱۰۸ - ۱۱۶.

جملاتی از کاربرد کلمه مقدمات بنیادین علم تفسیر

فلسفه اخلاق یا اِتیک (به فرانسوی: éthique)، شاخه‌ای است از فلسفه که به استدلال دربارهٔ پرسش‌های بنیادین علم اخلاق می‌پردازد. درستی و نادرستی امور، شناخت امور خیر و شر، و بازشناسی فضایل، مسائل بنیادین اخلاق را تشکیل می‌دهند. پرسش از این مسائل بنیادین، منجر به شکل‌گیری دو حوزه نظری می‌شود: فرا اخلاق و اخلاق هنجاری؛ فلسفه اخلاق این دو حوزه را شامل می‌شود.
غلامرضا نوری قزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین مجلس، شخص ابراهیم رئیسی را مسئول اخراج استادان دانشگاه‌ها دانست. او تحولات کنونی به منظور پاکسازی دانشگاه‌ها را خلاف روح قانون اساسی و خودکشی فرهنگی دانست. وی ایدئولوژیزه کردن دانشگاه‌ها را قتلگاه و پایان مسیر علم دانست که محصول آن چیزی جز بسته شدن مسیر پیشرفت و تحولات بنیادین علمی نخواهد بود.