مقاومت ترکیبی
جملاتی از کاربرد کلمه مقاومت ترکیبی
نشاسته ذرت به عنوان یک عامل غلیظکننده متداول در عملیات پخت و پز به کار میرود و همچنین نمونهای بسیار خوب از سیستم ضخیمکننده برشی است. هنگامی که به ترکیبی از آب و نشاسته ذرت با نسبت ۱:۱٫۲۵ نیرو اعمال میشود، این مخلوط به شکل جامد عمل میکند و مقاومتی در برابر نیرو اعمال شده ایجاد میکند.
رشتههای بور دارای مقاومت بسیار بالا و وزن کم اند به همین دلیل در سازههای هوانوردی پیشرفته به عنوان یکی از افزودنیهای مواد ترکیبی کاربرد دارند. همچنین کاربرد کمی هم در ابزارهای تفریحی ورزشی مانند ابزارهای گلف و چوب ماهیگیری دارند. رشتههای بور را میتوان با کمک انباشت به روش تبخیر شیمیایی بور بر روی یک رشتهٔ تنگستن بدست آورد.