مزه گاه
جملاتی از کاربرد کلمه مزه گاه
توسط تقطیر میتوان اسانس بسیار تیز مزه تولید کرد. گاهی روغن فرار خردل هم نامیده میشود که حاوی ۹۲٪ تیوسیانات است که منشأ مزهٔ تند است که با توجه به فعال شدن قسمت TRPV۱ در نورونهای حسی حس میشود. ایزوتیوسیانات در گیاه به عنوان یک دفاع در برابر گیاهخواران عمل میکند.
کیفیت خوراک ارائهشده، دکوراسیون، تمیزی، قیمت، مزه و سرویسدهی و… میتواند در کیفیت رستوران و آوازه آن نقش مهم داشته باشد. گاهی ممکن است رستورانها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگتر باشند، مانند فروشگاهها و مهمانخانهها.