معنی کلمه مدرسه اسلامی مدینهالعلم کالیفرنیا در دانشنامه اسلامی
[ویکی شیعه] مدرسه اسلامی مدینة العلم (City of Knowledge Islamic Center) واقع در شهر پومونا، در ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا، مدرسه ای اسلامی-شیعی متشکل از مدرسه ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان برای دانش آموزان مسلمان است. این مدرسه اسلامی توسط برخی خانواده های مسلمان تاسیس شد که احساس می کردند سیستمِ مدارس دولتی، محیط یا آموزشی که آنان برای کودکان خود می خواستند ارائه نمی دهد. در سال ۱۹۹۴، مدرسه شهر دانش توسط برخی خانواده های مسلمان تاسیس شد که احساس می کردند سیستمِ مدارس دولتی، محیط یا آموزشی که آنان برای کودکان خود می خواستند ارائه نمی دهد. از آن زمان تاکنون این مدرسه به عنوان یک جامعه اسلامی عمل می کند. شهر دانش مجوز رسمی کامل خود را در سال ۲۰۰۱م توسط انجمن غربی مدرسه و کالج به مدت شش سال کسب کرد که این مجوز طولانی ترین مجوزی است که تاکنون برای این انجمن به دست آمده است. در سال ۲۰۰۷، مجوز رسمی برای حداکثر دوره به خوبی تمدید شد. [ویکی شیعه] مدرسه اسلامی مدینة العلم کالیفرنیا. مدرسه اسلامی مدینة العلم (City of Knowledge Islamic Center) واقع در شهر پومونا، در ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا، مدرسه ای اسلامی-شیعی متشکل از مدرسه ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان برای دانش آموزان مسلمان است. این مدرسه اسلامی توسط برخی خانواده های مسلمان تاسیس شد که احساس می کردند سیستمِ مدارس دولتی، محیط یا آموزشی که آنان برای کودکان خود می خواستند ارائه نمی دهد. در سال ۱۹۹۴، مدرسه شهر دانش توسط برخی خانواده های مسلمان تاسیس شد که احساس می کردند سیستمِ مدارس دولتی، محیط یا آموزشی که آنان برای کودکان خود می خواستند ارائه نمی دهد. از آن زمان تاکنون این مدرسه به عنوان یک جامعه اسلامی عمل می کند.
جملاتی از کاربرد کلمه مدرسه اسلامی مدینهالعلم کالیفرنیا
سید محمدصادق از کودکی در سامرا عثمانی (عراق کنونی) به شاگردی پدر و دیگر استادان تحصیل کرد. در سال ۱۲۷۲ خورشیدی به اتفاق پدر به تهران مراجعت کرد. در سال ۱۲۷۸ که پدرش اقدام به تأسیس مدرسه اسلامی با نام اسلام کرد، وی را به مدیریت مدرسه گماشت. وی دلیل عدم تأسیس مدارس دخترانه را در ان زمان عدم وجود اداره نظمیه و پلیس و وجود اشرار، مانع تراشی جوانان و جاهلان و نبود قوانین اساسی و وجود استبداد میدانست
یک حزب سیاسی–مذهبی در ایران است که در سال ۱۳۴۲ از ائتلاف ۳ هیئت مذهبی بنامهای؛ هیئت مسجد امینالدوله، هیئت مسجد شیخعلی و هیئت اصفهانیها، با پیروی از سید روحالله خمینی شکل گرفت. این تشکل به جناح راست و اصولگرایان سنتی تمایل دارد و در محیط سیاسی ایران، قشر «بازاریهای مذهبی» را نمایندگی میکند. این حزب همچنین در زمینه امور خیریه و تأسیس نهادهایی نظیر مدرسه اسلامی و صندوقهای قرضالحسنه نیز فعالیت میکند.
اسلام دومین دین بزرگ در انگلستان بهشمار میرود. تاکنون حدود ۶۰۰ مسجد و ۶۰ مدرسه اسلامی در این کشور تأسیس شدهاست.
تحصیلات ابتدایی اش را در مدرسه اسلامی جهرم گذراند و دوره متوسطه را در دبیرستان نمازی شیراز طی کرد. وی در دوران تحصیل همواره از شاگردان ممتاز بود. به اصرار پدر رشته طب را پی میگیرد ولی با روحیه وی سازگار نیست و به ناچار انصراف داد و به رشته حقوق روی آورد. محمدحسین تمدن در سال۱۳۲۵ لیسانس حقوق اش را از دانشگاه تهران دریافت میکند و پس از فارغالتحصیلی حقوق تصمیم میگیرد تا برای دکترا درس بخواند. در همان سالها به لندن میرود و آنجا به مدت یک سال تحصیل موفق به اخذ گواهی نامه در رشته مدیریت اقتصادی و اجتماعی شد. سپس به ایران بازگشت و وکالت را به عهده گرفت تا این که در سال ۱۳۳۹ در کنکور دکترای اقتصاد شرکت کرده و به انگلیس رفت.
در سال ۲۰۱۹، او به وزارت آموزش و پرورش و شهرداری آمستردام هشدار داد که حامیان جنبش سلفی در هیئت مدیره یک مدرسه اسلامی حضور دارند. پیام او به عنوان راهی برای اعمال فشار تلقی شد و به دلیل برانگیختن دوقطبی شدن، مورد انتقاد قرار گرفت.
کاکر دوره مدرسه را در دبیرستان عالی حبیبیه در شهر کابل، افغانستان به اتمام رساند. او در ۱۹۷۵ میلادی مدرک لیسانس خود را در رشته زیستشناسی از کالج ایرلهام در ریچموند، ایندیانا گرفت. کاکر در سال ۱۹۷۷ فوق لیسانس خود را در رشته سمشناسی از دانشگاه ایندیانا در اندیاناپلیس بهدستآورد. کاکر در ۱۹۸۲ میلادی دکترای خود را در رشته همهگیرشناسی در دانشگاه واشینگتن، سیاتل، واشینگتن به اتمام رساند. وی از ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۸ میلادی در هیئت مدرسه اسلامی سیاتل، واشینگتن خدمت کرد.
اطلاعات موقعیتیاب تلفن همراه شارمهد نشان میدهد که وی از دوبی به شهر العین در شرق امارات متحده عربی رفته و پس از عبور از مرز، وارد کشور عمان شدهاست. شب را هم در نزدیکی یک مدرسه اسلامی در شهر مرزی البریمی سپری کردهاست. ردیابی موقعیتیاب تلفن همراه شارمهد نشان میدهد که او روز ۳۰ ژوئیه (۹ مرداد) به بندر صحار در شمال عمان رفته و همانجا موقعیتیاب تلفنش خاموش شدهاست.
تیمور بیگ بایرامعلیبیگوف ۲۲ اوت سال ۱۸۶۳، در خانواده ای نجیبزاده در روستای بیرینجی یددی اویماق شهرستان ماساللی به دنیا آمد، ولی بیشتر عمرش را در لنکران سپری کرد. او اصل و نسب از خاندان شاهسونها داشت، که آبا و اجدادش در قرن ۱۶ میلادی به قفقاز کوچ کرده بودند. او که در مدرسه اسلامی درس خوانده بود، علاوه بر علوم دیگر، زبانهای عربی و فارسی را هم به خوبی فراگرفته بود. تیمور بیگ بایرامعلیبیگوف سپس در مدرسه دوپایهای «روسی-تاتار» در لنکران، و بعداً با اخذ بورس تحصیلی از نیکوکاران اداره زمین و مسکن باکو، در مدرسه تازهتاسیس روسی در تفلیس به آموزش و پرورش خود ادامه داد. در سال ۱۸۷۹ وارد دانشسرای عالی گوری شد.
این شهر یک مرکز منطقه ای در آموزش و پرورش است، اولین مؤسسه آموزش عالی بالکان در قالب یک مدرسه اسلامی، که امروز بخشی از دانشگاه سارایوو است، در بالکان واقع شدهاست.
کرباسچیان برای تأمین منابع مالی برای تأسیس این مدرسه اسلامی راه حجره بازاریان را پیش گرفت. محمود لولاچیان، پیرمرد بازاری نقل میکند کرباسچیان از او خواسته تا گروهی از بازاریان را برای کمک مالی به مدرسه علوی اولین نهاد آموزشی متشرعین جمع کند. محمود لولاچیان در خاطرات خود میگوید: