مخمر ابجو

معنی کلمه مخمر ابجو در فرهنگستان زبان و ادب

مخمر آبجو
{brewer's yeast} [علوم و فنّاوری غذا] گونه ای مخمر که از یاخته های خشک و آسیاب شدۀ قارچی به نام ساکارومیسس سرویزیه (saccharomyces cerevisiae ) تهیه می شود و در تولید آبجو کاربرد دارد

جملاتی از کاربرد کلمه مخمر ابجو

صدف نرم‌تن (غنی‌ترین منبع)، گوشت قرمز، میگو، خرچنگ و دیگر ماهی‌های صدف، منابع دیگر روی که کمتر قابل جذب است شامل لوبیا، نخود چشم سیاه، سویا، بادام زمینی) غلات کامل، فیبرو، توفو، مخمر آبجو، سبزی پخته شده، قارچ، لوبیا سبز و دانه کدو است.
مخمر می‌تواند در محیطهای گوناگونی رشد کند. مخمر آبجو، که به مخمر غذایی نیز معروف است، بر روی گیاه رازک می‌روید. مخمر تورولا بر روی ملاس سیاه یا خمیر چوب رشد می‌کند.
مخمر نان همان مخمر آبجو یا ساکارومیسس سرویزیه است که به صورت تجاری در چندین نوع مختلف موجود است، تفاوت اصلی آن میزان رطوبت مخمر است.
در این عمل پیروویک اسید با از دست دادن یک مولکول کربن دی‌اکسید به استالدهید تبدیل می‌شود و در مراحل بعدی آلدئید احیا شده و تولید الکل می‌نماید. این نوع دکربوسیلاسیون، بی‌هوازی است و توسط باکتری‌ها و مخمر آبجو انجام می‌شود.