محدودۀ مرکز مخابرات
جملاتی از کاربرد کلمه محدودۀ مرکز مخابرات
خدمات اداری و آموزشی ،پست بانک ،خانه بهداشت و پایگاه اورژانس، داروخانه، شبکه اتفاقات برق، خدمات کشاورزی بنفشه ده، مرکز مخابرات، شرکت تعاونی ، پمپ بنزین، فروشگاه های مختلف و نانوایی و دسترسی آسان به جاده هراز، بیمارستان و... هستید. به ندرت پیش می آید شما روستایی را بتوانید پیدا کنید که همه این امکانات رفاهی بسیار مهم را در خود جای دهد.
مرکز مخابرات پیشرفته فیبر نوری که امکان ارایه اینترنت پرسرعت(ADSL) را دارد.
محیط روستا دنج و دلنشین بوده و مردمان آرام و خونگرمی دارد ، خوشبختانه طی سالهای اخیر در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گرفته و چهره ی روستا تغییرات مثبتی داشته ، به تازگی نیز برای رفاه مردم روستا مرکز مخابرات راه اندازی شده که زمینه ساز اعمال فیبر نوری به جهت بالابردن سرعت اینترنت می باشد.
مرکز صدا و سیمای زیباکنار یک مرکز مخابراتی است که تا پیش از ساخت برج میلاد بلندترین سازه ایران بود و هماکنون با ارتفاع ۳۶۵ متر دومین سازه بلند ایران است. این سازه در منطقه تفریحی صدا و سیمای جمهوری اسلامی واقع شده است.
مذهب مردم این روستا، شیعه دوازدهامامی است و از نظر امکانات دارای دبستان، مدرسه راهنمایی، خانه بهداشت، حسینیه، مرکز مخابرات، پایگاه بسیج، کانون فرهنگی، مسجد و آب انبار «برکه» است.
در دستک ایستگاه باران سنجی هواشناسی از سال ۱۳۷۷ راه اندازی شده و از سال ۱۳۷۷ این ایستگاه تمامی امارهای باران و برف را به مرکز هواشناسی استان ارسال میکند. متصدی ایستگاه خانم حسننیا بوده و این ایستگاه در خیابان معین جنب مرکز مخابراتی میباشد.
تا پیش از جنگ جهانی اول، یَپ مرکز مخابراتی دریایی آلمانها و مرکز بینالمللی کابلهای تلگراف بود. در هنگام جنگ جهانی اول در سپتامبر ۱۹۱۴ (میلادی) آبخوستهای باختر اقیانوس آرام به اشغال امپراتوری ژاپن درآمد. پس از جنگ در سال ۱۹۱۹ (میلادی) جامعه ملل به عنوان بخشی از پیمان ورسای با قیمومت اقیانوس آرام جنوبی مدیریت آن را به ژاپن داد.
*اجرا و راهاندازی مرکز مخابرات دیجیتال در بمپور
شغل عمده مردان روستا کشاورزی و دامداری است. همچنین زنان روستا به هنر قالیبافی مشغول هستند. روستای حاجیآباد زبرخان دارای 2 نانوایی است که یکی در شمال روستا و دیگری در جنوب روستا واقع شده است. همچنین روستا دارای یک مرکز مخابرات، یک خانه بهداشت، و مدرسه دخترانه و پسرانه است که تا پایان مقطع متوسطه اول خدمات میدهد. پسران و دختران روستا برای گذراندن مقطع متوسطه دوم در مدارس قدمگاه ثبتنام میکنند.
روستای داورآباد در حال حاضر از امکانات زیربنایی همچون برق، آب لولهکشی، گاز، جاده آسفالته، مرکز مخابرات و تلفن خانگی و پوشش تلفن همراه و بسیاری از امکانات خدماتی و رفاهی دیگر برخوردار است.