ما الورد
معنی کلمه ما الورد در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه ما الورد
لطافت در سخنهای لطیفت سرت کالماء او کاللون فی الورد
در دوران جاهليت پرچمهايى رايج بوده است كه از آن ميان ، مى توان پرچم سياهى به نامرية العقاب نام برد. برخى از آنها نيز به رنگ سفيد بوده است . اما در دوره اسلامىرايات مربوط به پيامبر و اصحاب وى در جنگها و غزوات به رنگهاى مختلف به اهترازدر مى آمده ، مثلا حمزه سيدالشهدا سرخ پرچم اميرالمؤ منين عليه السلام زرد و جنگ خيبرسفيد و در عين الورد، ابلق (مايل به سياه و سفيد) و بعد از حمزه پرچمى را كه على بنابى طالب عليه السلام به دوش مى كشيد سبز بوده است .
224- النص و الاجتهاد، ص 182 - 185؛ النص و الاجتهاد، چاپ قم 1404 ص 21 -319؛ الورد (48)
و قیل: الورد، الدّخول.
الورد تاکنون مورد پوشش رسانههای چاپی و اینترنتی متعددی مانند والاستریت جورنال، نیویورک تایمز، فرچون (مجله) و ادویک قرار گرفتهاست.
وجه ديگر اوليت اهل كتاب در كفر اين است كه كفر عالمان آنان بر اثر نفوذى كه دارند ومورد توجه و اعتماد توده عوام از اهل كتاب هستند سنتىقابل تاءسى و پيروى براى ساير اهل كتاب خواهد شد و در واقع آنان زمامدار كفر و درنتيجه زمامدار عذاب جهنم مى شوند؛ چنان كه درباره فرعون آمده است : يقدم قومه يومالقيمة فاءوردهم النار و بئس الورد المورود(155) و چون سنت كفر را در جامعهپايه گذارى كرده اند تا زمانى كه اين سنت باقى است گناهان ناشى ازعمل به آن نيز، بدون آنكه ديگران برائت يابند، دامنگير برپاكنندگان سنت مزبور است: من سنّ سنّة سيئة كان عليه وزرها و وزر منعمل بها الى يوم القيامة (156) .