فولاد معدنی
جملاتی از کاربرد کلمه فولاد معدنی
صنایع فرآیندی امروز بخش عمده ای از بخشهای تولیدی صنعتی مانند صنایع معدنی و فلزی ، صنایع معدنی و مواد ، صنایع فولادی ، جنگلها ، صنایع غذایی و آشامیدنی ، صنایع شیمیایی و پتروشیمی ، صنایع دارویی و آب و برق را پوشش می دهد که دارای بسیاری از ویژگی های مشابه هستند.
شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۲و تحت شماره ۵۴۲۹۶ در اداره کل ثبت شرکتهای استان خراسان رضوی به ثبت رسیده است. این شرکت با هدف تولید پایدار بخشی ازگندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان، در نزدیکی معادن سنگ آهن سنگان تأسیس گردید. در حال حاضر واحد گندله سازی و کنسانتره سازی شرکت، هر کدام به ظرفیت تولید اسمی ۵ میلیون تن در حال تولید میباشد. امید است با تلاش و مجاهدت تلاشگران عرصه صنعت و معدن، شرکت فولاد سنگان به بزرگترین کارخانه تولید کنسانتره و گندله در شرق کشور تبدیل گردد.
روشهای متداول عایق کردن در مقابل حریق برای سازههای فولادی شامل استفاده از پوشش فولاد با اندود متورم شونده در گرما، استفاده از مواد گرماگیر، پوشش اندود و همچنین دیوار خشک، بوشش سبک فلزی عایق از جنس کلسیم سیلیکات و پتوهای عایق کننده از مواد پشم معدنی..
سوجیتز (به ژاپنی: 双日株式会社) شرکت خوشهای ژاپنی است، که در زمینه تجارت دامنه گستردهای از کالاها و خدمات، همچنین سرمایهگذاری، در حوزههای انرژی، خودرو، کالاهای لوکس، کشاورزی، فولاد، مواد شیمیایی و مواد معدنی فعالیت میکند.
طراحی و ساخت ایرکولرهای فولاد مبارکه اصفهان؛ کورههای مجتمع فولاد اسفراین؛ کورهها و راکتور احیای آهن اسفنجی مجتمع فولاد بوتیا؛ دستگاه حفارچاه و Seal gas cooler چادرملو؛ بالمیلتر و اتوکلاوهای صنایع خاک چینی ایران؛ Reformed gas cooler و Seal gas cooler آرتا فولاد مبین اردبیل و فولاد اقلید پارس؛ تجهیزات کارخانه فولاد آذربایجان؛ ۶۰ دستگاه مبدل حرارتی پوسته دولولهای مارپیچی برای پالایشگاه قطران زغالسنگ ذوبآهن اصفهان همچنین طراحی و ساخت بخش بزرگی از تجهیزات صنایع سیمان کشور تنها بخشی از پروژههای گروه ساخت تجهیزات در زمینه صنایع فولاد، سیمان و دیگر صنایع معدنی بودهاند.
ایران دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است. این کشور تقریباً ۹٪ از ذخایر نفت جهان (حدود ۹۴ میلیارد بشکه) را در اختیار دارد. ایران دومین ذخایر بزرگ گاز طبیعی جهان یعنی حدود ۸۱۲ تریلیون فوت مکعب را دارا است. ایران یک ابرقدرت انرژی محسوب میشود.. ایران همچنین دارای منابع معدنی عظیم، از جمله زغالسنگ، مس، آهن، روی و طلا است. این امر باعث ایجاد تعدادی از صنایع فرآوری به ویژه فولاد شدهاست. ایران در حال حاضر سومین تولیدکننده بزرگ مس در جهان است.
همچنین در اردیبهشت ۱۴۰۰ مدیران عامل گروه معدنی و صنعتی چادرملو و ماشینسازی اراک، یک تفاهمنامه همکاری در حوزه صنایع معدنی و صنایع فولاد جهت طراحی و ساخت تجهیزات و ماشینآلات صنعتی امضا کردند.
در رابطه با محصولات شیمیایی، مواد معدنی و فلزات اساسی قابلیت بسیار مناسبی برای افزایش مبادلات تجاری ایران و روسیه وجود دارد. مقداری در حدود ۱۴ میلیارد دلار و قریب به ۴ درصد واردات روسیه را تنها پلاستیک و مشتقات آن و نزدیک به ۶٫۵ میلیارد دلار و حدود ۲٫۷ درصد واردات این کشور آهن و فولاد است. همچنین مواد شیمیایی آلی مبلغی حدود ۴٫۴ میلیارد دلار و نزدیک به ۱٫۸ درصد واردات روسیه را تشکیل میدهد. از سوی دیگر یکی از موارد صادراتی جدی ایران به روسیه مواد معدنی مانند مس (۱۷٫۶ میلیون دلار: ۲۰۱۷)، پلاستیک و مشتقات آن (۱۶٫۶۲ میلیون دلار:۲۰۱۷) و مواد شیمیایی آلی (۸٫۱۱ میلیون دلار: ۲۰۱۷) است و با توجه به ظرفیتهای دو کشور این حوزه نیز یکی دیگر از موارد بسیار مستعد برای افزایش مبادلات تجاری ایران و روسیه است.