صلواتی محمود

معنی کلمه صلواتی محمود در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] محمود صلواتی در سال 1345 پس از اتمام تحصیلات ابتدایی به تحصیل علوم اسلامی پرداخت. وی بعد از اتمام دروس مقدمات، برای ادامه تحصیل از اصفهان به قم رفت و درس های فقه و اصول و منطق و فلسفه را در قم آموخت.
در سال 1351 بازداشت و به سربازی اعزام شد. وی چند صباحی نیز زندانی شد. در سربازی و زندان، مطالعات و تحقیقات خود را ادامه داد. بیشترین رشد علمی وی در زندان بود که یک دوره کتاب های ملا صدرا را مباحثه کرد. علاوه بر آن به صورت منظم روی قرآن و نهج البلاغة کار کرد و آنها را برای هم زندانیان تدریس نمود. آشنایی با علوم روز، مطالعه تاریخ اسلام، تاریخ ایران، تاریخ جهان و... حاصل ایام فراغت وی در زندان بود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مراکز تحقیقات عقیدتی - سیاسی سپاه را در قم راه اندازی کرد که وظیفه آن تهیه جزوات آموزشی برای سپاه در سراسر کشور بود و در این ایام کتاب ها و جزوات بسیاری تدوین و منتشر شد؛ کتاب روش تحلیلی مسائل سیاسی، تداوم انقلاب بر اساس ایمان، هجرت، جهاد، شرح بسیاری از خطبه های نهج البلاغة، رمضان ماه خدا و...
در سال 1359 مدرسه رسول اکرم(ص) و آنگاه امام باقر(ع) و سپس دارالشفاء را زیر نظر آیت الله منتظری راه اندازی کردند که بیش از دو هزار طلبه در این مدارس به تحصیل مشغول شدند. در کنار کارهای اجرایی به پژوهش و تألیف نیز پرداخت که هشت مجلد سیاسی - فقهی حکومت اسلامی، تقریر و ترجمه درس های آیت الله منتظری نتیجه این دوره از زندگی است. وی ترجمه قرآن و صحیفه سجادیه را از زندان آغاز کرد، با شیوه ای نوین (مسجع و موزون)، آنگاه به ویرایش و تکمیل آن پرداخت تا به چاپ رسید.
برگرفته از پایگاه اندیشوران به آدرس:
http://msalavati.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID 101ID1876101ID1876.

جملاتی از کاربرد کلمه صلواتی محمود

در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، خبرگزاری هرانا گزارش داد که او دو ماه و نیم در بازداشتگاه حزب‌الله لبنان زندانی بود و طی این مدت مورد شکنجه قرار گرفت و بعد از انتقال به ایران به بازداشتگاه ۵۹ حفاظت اطلاعات سپاه آورده شد. پس از بازجویی، در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۹۷، او به اندرزگاه ۷ سالن ۱۲ زندان اوین و از آنجا به اندرزگاه ۴ سالن ۱ منتقل شد. محمود موسوی مجد در بازپرسی از بابت «جاسوسی برای سازمان سیا و موساد» مورد تفهیم اتهام قرار گرفت و توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست ابوالقاسم صلواتی به اعدام محکوم شد. این حکم در ابتدا در شعبه ۳۶ دادگاه انقلاب و بعد از آن در شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور تأیید شد.
پدر او نوشته بود که به وکیل محمود اجازه صحبت با موکلش را نمی‌دهند و محمود در دادگاه گفت اعتراف او زیر شکنجه بوده و مجبورش کردند جلوی دوربین اعتراف به جاسوسی کند اما قاضی صلواتی این گفته‌ها را قبول نمی‌کند.