شناخت سازمان تجارت جهانی

معنی کلمه شناخت سازمان تجارت جهانی در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] شناخت سازمان تجارت جهانی اثر بخش اطلاعات و روابط رسانه سازمان تجارت جهانی است که توسط محمدجواد ایروانی ترجمه شده است. این کتاب در معرفی سازمان تجارت جهانی و آشنایی با تاریخچه و روند تغییرات و تکامل آن و نیز برخی قوانین و نهادهای مرتبط با آن سازمان نوشته شده است.
کتاب حاضر که از آخرین انتشارات سازمان تجارت جهانى درباره آشنایى با سازمان مذکور است، منبعى معتبر و داراى مطالب سودمند و کاربردى براى محققان، دانشجویان درس سازمان‏هاى اقتصادى بین‏ المللى، متولیان تجارت و متصدیان تولید است.
کتاب با پیشگفتار ناشر و مقدمه نویسنده آغاز و مطالب در هفت فصل به منظور آشنایى بیشتر با تاریخچه و روند تغییرات و تکامل و به طورکلی فعالیت هاى سازمان تجارت جهانی، تنظیم شده است.
در پیشگفتار، خلاصه ای از مطالب فصول، ارائه گردیده و در مقدمه، به موضوع و اهمیت کتاب، اشاره شده است.
نویسنده در فصل اول مبانى، اهداف اصلى تشکیل سازمان تجارت جهانى، اصول سیستم بازرگانى، دوره هاى برگزار شده مذاکرات تجارى و تصمیمات کلیدى هر دور را تشریح کرده است .
نویسنده به منظور تشریح موضوع تجارت آزاد، به این نکته اشاره دارد که موضوع اقتصادى در سیستم باز تجارى بر اساس مقررات توافق ‏شده چندجانبه تا حدودى با طبیعت بازرگانى مطابقت دارد و با شواهدى نیز حمایت مى‏ شود: تجربه تجارت جهانى و رشد اقتصادى پس از جنگ جهانى دوم. تعرفه ‏هاى محصولات صنعتى شدیداً کاهش یافته ‏اند و اکنون این رقم در کشورهاى صنعتى به طور متوسط به کمتر از 5 درصد رسیده است. طى 25 سال اول پس از جنگ، میانگین رشد اقتصاد جهانى حدود 5 درصد در سال بود که این نرخ بالا تا حدى در نتیجه کاهش موانع تجارى بود. حتى در این دوره رشد تجارت جهانى سریع تر شد و به حدود 8 درصد رسید.

جملاتی از کاربرد کلمه شناخت سازمان تجارت جهانی

آلفرد آدلر(27) (1937 - 1870. م .) با آنكه در آغاز، به دفاع از نظريه فرويدپرداخت ، ولى در سال 1911، به نظريه جديدى رسيد و به جاى توجه صرف بهغرايز جنسى ، بر علايق اجتماعى تاءكيد ورزيد و مفهوم دوبعدى خودآگاهى و ناخودآگاهىدر انسان را رد كرد و معتقد شد انسان ، موجودى آگاه است و معمولاً ازعلل رفتار و هويت خويش آگاهى دارد و شناخت فرد، مستلزم شناخت سازمان ادراكى او وشناخت شيوه زندگيش مى باشد و هركسى به شيوه خاص خودش به زندگى معنا مى دهد وبه طور كلى آدلر، ديدى كل نگر و اجتماعى نسبت به انسان پيدا كرد و وى را موجودىمختار، انتخابگر، خلاق ، مسؤ ول و هدفدار دانست . وى مكتب خود را (روان شناسى فردى)(28) ناميد.(29)