شبیه سازی انسانی

معنی کلمه شبیه سازی انسانی در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] در این مقاله چهار دیدگاه شیعه در مورد شبیه سازی انسانی را بررسی می کنیم.
ییان ویلموت، جنین شناس اسکاتلندی، در سال ۱۹۹۷ اعلام کرد که بدون کمک گرفتن از سلول جنسی مذکر و از راهی غیر جنسی موفق به ایجاد گوسفندی شده است. این خبر بازتاب گسترده ای در سطح جهان داشت و غالب صاحب نظران عرصه های گوناگون، اعم از فیلسوف و فقیه و سیاستمدار و متکلم، به اظهارنظر درباره این رخداد پرداختند؛ تا آن جا که این مسئله چالش قرن نام گرفت. گوسفندی که به این طریق تولید شد و نام (دالی) بر آن نهاده شد، آغازی بود برای دورانی که برخی آن را مطرود و برخی مطلوب می دانستند.
← تلاشهای دانشمندان
ویلموت برای شبیه سازی دالی ۲۷۷ آزمایش انجام داد که از آن میان تنها یک آزمایش به فرجام مناسب رسید. بعدها این تجربه به وسیله او و دیگران تکرار و اصلاح شد، اما فرایندی را که او پیمود و به زادن دالی انجامید، از مراحل زیر می گذرد:
← مرحله اول
مسئله شبیه سازی انسانی در میان شیعه، برخلاف اهل سنت، آن پژواک گسترده را نداشته و رونق و رواج لازم را تاکنون نیافته است. در نتیجه، نه کنفرانس بزرگی با هدف تبیین این مسئله صورت گرفته و نه آثاری در حجم آثار اهل سنت نوشته شده است. در این جا این مسئله، نه چالشی برای دین قلمداد و نه از آن به عنوان ( بدعت) یا (قنبله) یا (حدث القرن) یاد شد. مجموع ادبیات شیعی در این حوزه، کم حجم، اما در نوع خود قابل توجه بوده است. این مسئله در سه حوزه مهم شیعی، یعنی قم، نجف و بیروت، مطرح شده و عالمان و صاحب نظران شیعه کوشیده اند جوانب آن را بکاوند. عمده عالمان شیعه، شبیه سازی نباتی و حیوانی را مجاز می دانند و به استناد اباحه اصلی، آن را عملی مباح می شمارند.
چهار نظریه
...

جملاتی از کاربرد کلمه شبیه سازی انسانی

خطاهای موجود در ارتباط را می توان به طور کلی به دو نوع طبقه بندی کرد: خطاهای از دست دادن (به دلیل فیبر نوری / محیط) و خطاهای عملکرد (مانند دپلاریزاسیون ، تخلیه و غیره). ) در حالی که می توان از افزونگی برای شناسایی و اصلاح خطاهای کلاسیک استفاده کرد ، به دلیل قضیه عدم شبیه سازی نمی توان کیوبیت های اضافی ایجاد کرد. در نتیجه ، انواع دیگری از تصحیح خطا باید وارد شود مانند کد Shor یا یکی از کدهای عمومی و کارآمدتر. همه این کدها با توزیع اطلاعات کوانتومی در چندین کیوبیت درهم پیچیده کار می کنند تا خطاهای عملکرد و همچنین خطاهای از دست دادن تصحیح شوند.
موت کورت (به انگلیسی: Moot Court)، پدیده‌ای است که بیشتر با معادل انگلیسی آن در زبان فارسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته معادل سازی‌هایی در زبان فارسی در این خصوص صورت گرفته‌است، ازجمله "دادگاه تمرینی"، "دادگاه مجازی"، "شبیه‌سازی دادگاه" و "رقابت‌های شبیه سازی دادرسی‌های مجازی بین المللی." در معنای اصطلاحی، موت کورت نوعی فعالیت است که در آن دانشجوهای حقوق سعی می‌کنند با ایفاء نقش‌های حقوقی چون وکیل، دادستان، داور، قاضی، نماینده حقوقی دولت یا قربانی و … در دو فاز کتبی و شفاهی با تیم‌های مقابل خود به رقابت بپردازند. مسابقات شبیه‌سازی دادگاه تنها تکیه بر شواهد و سخنانی دارد که پیش از مسابقه در قالب یک متن مشترک به تمامی تیم‌ها ارایه می‌شود که این متن به سناریو، حقایق پرونده یا پرونده فرضی معروف است. در واقع، هدف اصلی این رقابت‌ها عملی سازی رشته حقوق و تقویت قوه استدلالی دانشجویان است. موت کورت بخشی جدایی ناپذیر از فعالیت‌های آکادمیک در دنیای امروز شده‌است، به گونه ای که در رشته‌های کارشناسی ارشد و حتی کارشناسی حقوق، واحد موت کورت به صورت اجباری توسط دانشجویان در دانشگاه‌های اروپا، آسیا و آمریکا باید پاس گردد.