شبیری زنجانی موسی

معنی کلمه شبیری زنجانی موسی در دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] آیت الله سید موسی شبیری زنجانی، فرزند حاج سید احمد، در سال 1347ق، در شهر قم در بیت فقاهت و تقوا و در دامن مادری پارسا چشم به جهان گشود.
ایشان در این بیت و تحت توجهات والد عظیم الشأنشان تربیت شده و پس از گذراندن تحصیلات ابتدائی، مقدمات و ادبیات را به پایان رساند.
وی از محضر پدر، آیت الله محقق داماد و آیت الله بروجردی دانش فقه و اصول را فراگرفت.
پدر ایشان سال ها در مدرسه فیضیه قم، اقامه نماز جماعت می نمود و بسیاری از بزرگان حوزه از جمله امام خمینی(ره) در نماز وی شرکت می کردند.
وی یکی از افاضل و مدرسین نام آور حوزه علمیه قم می باشد که به فضل و فضیلت مشهور و به متانت و دقت نظر موصوف هستند.
ایشان تقریرات و دروس اساتید خود را به رشته تحریر درآورده و مطالعات متنوع و اطلاعات عمیق و دقیقی دارند. ایشان تألیفات عدیده ای در رشته های مختلف علوم دینی دارند. مطالعات رجالی این استاد برجسته، زبانزد دانشمندان شیعه می باشد. شیوه درس خارج فقه ایشان نیز تکیه بر مباحث رجالی، علاوه بر دقت در متن و دلالت روایات است.

جملاتی از کاربرد کلمه شبیری زنجانی موسی

شبیری زنجانی در مقاله‌ای سعی نموده با بررسی دلایل این محققین و کتب فهرست و رجالی ضمن ارزیابی و نقد، این اختلاف را حل نماید.
ایازی تحصیلات حوزوی خود را از سال ۱۳۴۷ از حوزهٔ علمیهٔ مشهد آغاز کرد و پس از گذراندن دروس سطح وارد حوزهٔ علمیهٔ قم شد. وی از درس استادانی چون محقق داماد، فاضل، ستوده، صلواتی و سلطانی بهره گرفت و در درس خارج فقه و اصول حسین وحید خراسانی، سیدموسی شبیری زنجانی، محمدفاضل لنکرانی، حسینعلی منتظری و جواد تبریزی حاضر شد. فلسفه و عرفان را از حسن حسن‌زادهٔ آملی، عبدالله جوادی آملی و سید جلال‌الدین آشتیانی فراگرفت. همچنین از درس تفسیر خزعلی بهره گرفت و در درس فلسفه جامعه و تاریخ از دیدگاه قرآن مرتضی مطهری شرکت داشت و در کارهای تحقیقاتی با این وی در سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۷ همکاری داشت.