معنی کلمه سید زین العابدین خوانساری در دانشنامه اسلامی
[ویکی شیعه] زین العابدین بن جعفر بن حسین خوانساری (۱۱۹۰-۱۲۷۵ق) مشهورترین فرزند میر صغیر، از فقیهان شیعه در قرن سیزدهم قمری بود. او آثاری در فقه و اصول دارد و به استنساخ کتاب های پیشینیان نیز می پرداخت. نوادگان او به چهارسوقی یا چهارسویی شهرت دارند. مشهورترین فرزند او محمدباقر صاحب روضات الجنات است و نواده او سید محمد مهدی خوانساری، مرجع تقلید جمعی از مردم اصفهان به شمار می رفت. زین العابدین مشهورترین فرزند ابوالقاسم جعفر بن حسین خوانساری معروف به میر صغیر بود. وی را سرسلسه خاندان روضاتی دانسته اند، که نسبشان به خاندان خوانساری و امام کاظم(ع) می رسد. زین العابدین خوانساری پس از درگذشت پدرش در سال ۱۲۴۰ق از خوانسار به اصفهان رفت. و در محلۀ چهار سوق یا چهار سوی شیرازی ها سکونت گزید؛ از این رو اعقاب وی به چهار سوقی یا چهار سویی مشهورند.
جملاتی از کاربرد کلمه سید زین العابدین خوانساری
از اساتید وی هیچ یادی نشدهاست، اما سید زین الدین علی بن دقماق حسینی، مؤلف نزهة العشاق و جمال الدین احمدبن حسین بن مطهر از جمله مشایخ وی در نقل روایت اند.
از ویژگیهای این وقفنامه، نگارش آن در کمال روانی و خالی بودن نثر آن از هرگونه تکلف و تعقید است. وقفنامه در حضور چند تن از علما از جمله آقا میر محمد مهدی و سید زین العابدین فرزندان سید تنظیم یافته و در پایان نسخه موجود، صحت و مطابقت آن با نسخه اصل، مورد تأیید سید مؤمن فرزند دیگر سید و نیز محمد شفیع خویی قرار گرفته و به مهر آنان مزین گردیدهاست.
ده سید زین العابدین، روستایی است از توابع بخش مرکزی شهرستان جویبار در استان مازندران ایران.
با دستور سید زینالعابدین موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژهٔ آبادان و در راستای مقابله با کرونا در ۲۱ اردیبهشت شهر آبادان به مدت ۵ روز قرنطینه شد. در این مدت ادارات تعطیل و ورودیهای شهر تحت نظارت بیشتر قرار گرفت.