سامانۀ جهانی مخابرات سیار
جملاتی از کاربرد کلمه سامانۀ جهانی مخابرات سیار
این فناوری در آمریکای شمالی و کره جنوبی مورد استفاده قرار میگیرد. در برابر آن، در اروپا، ژاپن و چین از فناوری دیگر نسل سوم شبکه تلفن همراه به نام سامانه جهانی مخابرات سیار استفاده میشود.
تمرکز اصلی سلکام در زمینه ارائه خدمات اینترنت و تلفن همراه معطوف میباشد. این شرکت همچنین در زمینه ارائه خدمات سامانه جهانی مخابرات سیار، سرویس بسته امواج رادیویی، فراپیام، پیامک، شبکه جیاسام و اچاسدیپیای فعالیت میکند.
برای حل مشکل تفاوت آمار، بناست در سال ۱۳۹۲ طرح آمارگیری ضریب نفوذ اینترنت توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران با همکاری مرکز آمار ایران بهعنوان متولی اجرای آمارگیریهای ملی در کشور و با هماهنگی و مشاوره اداره آمار و اطلاعات اتحادیه جهانی مخابرات اجرا شود.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از ۱۹ وزارتخانهٔ دولت ایران و مسئول برنامهریزی، پشتیبانی و توسعه زیرساختار و تواناییهای ملی مخابراتی و اطلاعاتی ایران است. این وزارتخانه از تاریخ ۲۱ اسفند ماه سال ۱۲۹۵ شروع بکار کردهاست و بعدها اسم آن به وزارت پست و تلگراف و تلفن و سپس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) تغییر پیدا کردهاست، هماکنون سید ستار هاشمی در دولت چهاردهم مسعود پزشکیان تصدی این وزارت را بر عهده دارد. روز دوشنبه ۱۱ مهر سال ۱۴۰۱ در انتخابات شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران کرسی خود را از دست داد.
گام بعدی ایران عضویت در اتحادیه جهانی مخابرات — موسوم به آی تی یو — در سال ۱۳۴۵ بود.
این شرکت، ارائهکننده خدماتی چون جیاسام، سرعت داده افزایش یافته برای تحول جیاسام، سامانه جهانی مخابرات سیار، پروژه مشارکتی نسل سوم شبکه تلفن همراه و اچاسدیپیای میباشد.
شرکت تی-موبایل در عمل مالکیت و مدیریت بر شبکه تلفن همراه شرکت دویچه تلکوم را در اختیار دارد و ارائهکننده خدمات شبکه جیاسام، سامانه جهانی مخابرات سیار، پروژه مشارکتی نسل سوم شبکه تلفن همراه و شبکه سلولی در ۱۱ کشور اروپایی، ایالات متحده آمریکا، کانادا و پورتوریکو میباشد.