سازه های پست برق
جملاتی از کاربرد کلمه سازه های پست برق
این دانشگاه دارای مراکز تحقیقاتی متعددی نظیر مرکز ترکیبات و سازه های پیشرفته و لابراتوار رسانه های تعاملی چند حسی می باشد.
سایبان رستوران و کافه ها: یکی از کاربرد های اصلی سایبان های پارچه ای استفاده آنها در رستوران ها و کافه ها میباشد. سایبان های پارچه ای به دلیل محدود نبودن در شکل و شمایل سازه های منحصر به فردی هستند و فضای دلنشین و لذت بخشی را برای صرف غذا فراهم میکنند. همچنین میتوان از سایبان های متحرک (باز و بسته شونده) استفاده کرد که براساس شرایط جوی و دلخواه کاربر میتوان از نور طبیعی خورشید در طول روز بهره برد.
این سخره که نقطه ی پایانی سازه های روستا است در قدیم سگ و حیوانات بیمار از روی این سخره به دره ی پایین آن پرت میکردند تا بیماری شیوع پیدا نکند، هم اکنون نیز این صخره لانه ی پرستو های مهاجر و خفاش سیاه محلی است.
به نظر می رسید که سشات به عنوان یک معیار و کاتب الهی ، در هر دو این اقدامات به فرعون کمک می کند. این او بود که با ضرب کف دست خود ، زمان اختصاص داده شده به فرعون برای ماندن در زمین را ثبت کرد. سشات در مراسم "طناب کشیدن" به فرعون کمک کرد. این آیین مربوط به ریختن پایه های معابد و دیگر سازه های مهم به منظور تعیین و اطمینان از ترازهای مقدس و دقت ابعاد است. مهارت های او برای بررسی زمین ، برای برقراری مجدد خطوط مرزی پس از سیل سالانه لازم بود. کشیشی که این وظایف را به نام خود انجام می داد ، همچنین بر کارمندان دیگران که وظایف مشابهی را انجام می دادند و در ریاضیات و ذخیره دانش مرتبط آموزش دیده بودند ، نظارت داشت.
در این مجموعه دو انبار دیده می شود که یکی از آنها از تغییر حوض به آب انبار به وجود آمده است که هنوز سردر حوض آن موجود می باشد. با توجه به بررسی های صورت گرفته احتمالاً قدمت این سازه های آبی به دوره صفویه بر می گردد.
در سال ۱۳۹۳ برای جلوگیری از پیشروی آب دریا سه آبشکن (موج شکن) تاسیس شد. آبشکنها از سازه های متداول در تثبیت سواحل ماسهای هستند، که در بسیاری از نقاط ساحلی جهان عملکرد وکارایی خود را به خوبی نشان داده اند.
یکی از مواردی که با آن، این روستا شناخته میشود، سازه های باستانی آن با نام وراکو است. این سازه باستانی که نیمی از آن تنها دفن شده بود پس از نصب نیمه دوم آن بازسازی شد.
شهر ساری با وجود جمعیت زیاد اما پیشرفت زیادی ندارد و شهر پر از سازه های نیمه کاره و فراموش شده است
فیروزه از زیباترین بناهای تاریخی شهر بورجومی است که در ورودی پارک آب معدنی قرار گرفته است. این کاخ در سال ۱۸۹۲ توسط سفیر ایران ساخته شد. این اثر یک بنای تاریخی فرهنگی خاص است. ساختمان ترکیبی از سازه های ایرانی، گرجستانی و اروپایی است.