زین الدین اثاری

معنی کلمه زین الدین اثاری در لغت نامه دهخدا

( زین الدین آثاری••• ) زین الدین آثاری. [ زَ نُدْ دی ن ِ ] ( اِخ ) شعبان بن محمدبن داود الاثاری. ادیب و محدث اهل موصل. وی به مصر رفت و در آنجا ساکن شد تا در سال 828 هَ. ق. درگذشت. او راست : الفیه ( در نحو ). لسان العرب فی علوم الادب. شرح الفیه ابن مالک و دیوان شعر. ( از اعلام زرکلی ج 2 ص 412 ).

معنی کلمه زین الدین اثاری در فرهنگ فارسی

( زین الدین آثاری ) شعبان ابن محمد ابن داود الاثاری . ادیب و محدث اهل موصل . وی به مصر رفت و در آنجا ساکن شد تا در سال ۸۲۸ ه.ق. در گذشت .

جملاتی از کاربرد کلمه زین الدین اثاری

تپه زین الدین مربوط به دوره سلوکیان - دوره اشکانیان است و در دهستان پشت دربند، در حاشیهٔ غربی روستای زین الدین واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۱۳۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
همچنین زین الدین در قرارگاه کربلا، معاون اطلاعات و عملیات شد و به همراه حسن باقری در عملیات‌های ثامن الائمه و طریق القدس در شکست حصر آبادان نیازمندی‌های اطلاعاتی فرماندهان و واحدهای جنگی را تأمین می‌کرد.
بازیکنان سرشناسی مثل زین الدین زیدان از فرانسه، کافو از برزیل، جف هرست از انگلستان و فابیو کاناوارو از ایتالیا در طول مراسم، قرعه‌کشی را انجام دادند.