[ویکی نور] زندگی در پرتو اخلاق، از جمله آثار آیت الله ناصر مکارم شیرازی (متولد شیراز 1305ش)، در سال 1352ش به فارسی نگارش شده است. نویسنده در این کتاب چند موضوع مهم اخلاقی (مانند ارزش اخلاق در پیشرفت جامعه، راستی، غیبت، سوء ظنّ، آداب بحث و گفتگو) را با استفاده از آیات و روایات توضیح داده است. زبان و ادبیات نویسنده رسا و شیوا و متناسب با فرهنگ امروز است. کتاب حاضر، از مقدمه نویسنده و متن اصلی (شامل ده مبحث اصلی و ده ها بحث فرعی اخلاقی) تشکیل شده است. نویسنده در مقدمه اش -که آن را در آبان 1352 در حوزه علمیه قم نوشته- تأکید کرده است: «کدام قانون می تواند غریزه های سرکش و ویرانگر را رام، و احساسات آدمی را تلطیف و قدرت های عظیم صنعتی او را در مسیر عمران و آبادی کشورها به کار گیرد؟ اخلاق همچون امواج نیرومند جاذبه از هر مانعی عبور می کند و حتی از خلأ می گذرد و به درون جان آدمی راه پیدا می کند، او را زیرورو کرده و شخصی تازه با صفاتی عالی و آسمانی و به معنی واقعی کلمه، انسانی می سازد. باید این اصل یعنی «اخلاق» را زنده کرد و کتاب حاضر نیز به همین منظور نوشته شده و از منابع غنی و پرمایه اسلامی ریشه گرفته است . هر چند درباره محتوای این اثر سودمند، گفتنی ها فراوان است ولی به جهت رعایت اختصار به ذکر نمونه هایی کوتاه و گویا از مطالب آن اکتفا می شود: برای کتاب حاضر، فقط فهرست مطالب فراهم شده است. کتاب حاضر مستند است و نویسنده، ارجاعات را به صورت پاورقی آورده: در پاورقی ها نام و نشان آیات را مشخص کرده و منابع را با ذکر نام نویسنده، کتاب و شماره جلد و صفحه یادآور شده و گاه شماره صفحه مورد نظر را فراموش کرده است . گاه نیز افزون بر ذکر منابع، توضیحی افزوده است و یا به طور مستقل اصطلاحی را شرح داده است و البته با بررسی اجمالی این اثر، پاورقی انتقادی مشاهده نشد.
جملاتی از کاربرد کلمه زندگی در پرتو اخلاق
با وقوع انقلاب اسلامی لرتا نیز مانند بسیاری از هنرمندان، یک بار دیگر راه مهاجرت را در پیش گرفت و در ۱۳۵۸ برای نگهداری از نوهاش و زندگی در کنار تنها فرزندش، کاوه از ایران مهاجرت کرد و سالهای آخر عمرش را در وین، اتریش گذراند و سرانجام در روز یکشنبه ۲۹ مارس ۱۹۹۸ (۹ فروردین ۱۳۷۷) درگذشت.
یکی از درونمایههای اصلی آثار والکات، جستجوی چِبود (هویت) است؛ زیرا او در مجموعهای از تبارها، فرهنگها و زبانهای گوناگون مانند تبار آفریقایی، زبان انگلیسی، زبان فرانسوی، انگلیسی کرئول، کلیسای متدیست و کاتولیک زندگی میکردهاست. در نتیجه او را دچار نوعی چند پارگی هویتی شده که به گفته خودش این وضعیت، نتیجه طبیعی زندگی در جامعه کارائیب است.
میرزا محمدعلی سیاح نخستین ایرانی است که رسما تابعیت ایالات متحده آمریکا را پذیرفت. وی با آموختههای خود از زندگی در آمریکا، در انقلاب مشروطیت نیز شرکت نمود.
سخت میترسم نپیوندد به دریای بقا آبِ باریکی که هست از زندگی در جو مرا
در زمان ساخت تاج ناپلئون سوم تاجی نیز برای همسر وی یوجنیی د مونتییو ساخته شد که با نام تاج امپراتریس مونتییو شناخته میشود. تاج امپراتریس همانندی بسیاری با تاج امپراتور داشت اما نسبت به آن کوچکتر و ظریفتر بود. در سال ۱۸۷۰ به دنبال شکست فرانسه در جنگ فرانسه و پروس نظام امپراتوری منحل شد و ناپلئون سوم تا زمان مرگ در سال ۱۸۷۳ همراه همسرش به زندگی در چیزلهرست در جنوب انگلستان ادامه داد.
اگر در زندگی در خاک و افلاک توانی گشت خاک، آنجا رسی پاک
باده ده ای خضر آب زندگی در کار نیست اخگر افسردهام شبنم نمیسازد مرا
شراب زندگی در جام عشق است حیات جاودان ایام عشق است
در گذشته، برخی قبایل ساکن پاپوآ گینهنو در مورد خوردن گوشت مردگان مورد مطالعه قرار گرفتند چرا که موجب بیماری کورو در آنها شده بود. این بیماری به وسیلهٔ پریونها منتقل میشود. در کتاب زندگی در چین، در شب حمله قوم مغول ۱۲۵۰–۱۲۷۶ به رستورانهایی اشاره میشود که در ارائه گوشت انسان تخصص داشتهاند. مطابق متن این یک شرایط موقت و مربوط به قحطی نبودهاست.
از پریشان سخنی عمر قلم شد کوتاه زندگی در سر گفتار نمی باید کرد
جان ما بندهٔ محبت اوست زندگی در حضور حضرت اوست
لوکاس در شهر مودستو ایالت کالیفرنیا به دنیا آمد، در آموزشکده مودستو و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به تحصیل پرداخت و به سال ۱۹۶۶ فارغالتحصیل شد. زندگی حرفهای او با فیلم دانشجویی «تیاچایکس-۱۱۳۸» (۱۹۶۵) که جایزهای را برایش به ارمغان آورد، آغاز گشت. وی برای پخش این فیلم علمی تخیلی، در سال ۱۹۷۱ به بازبینی آن پرداخت. با پشتیبانی تهیهکننده فیلم آمریکایی فرانسیس فورد کاپولا، لوکاس، «دیوارنویسی آمریکایی» (۱۹۷۳) را ساخت، فیلمی که سعی در زنده کردن خاطرات زندگی در دهه ۱۹۶۰ میلادی را داشت.
پس از سالها کار و زندگی در کنار حکیمزاده، او به نوشیروانی توصیه کرد که ازدواج کند و بدین منظور، دختر امامجمعهٔ یزد «حجتالاسلام طاهری» را که از آشنایاناش بود به وی معرفی کرد و آنها با هم ازدواج کردند. این ازدواج تا پایان زندگی نوشیروانی پابرجای بود. همسرش، رباب طاهری تا سال ۱۳۸۶ در قید حیات بود و پس از مرگ در انگلستان، به ایران منتقل و در بهشت زهرا دفن شد.
زندگی در مردن و در محنتست آب حیوان در درون ظلمتست
ای پریشان محفل دیرینه ات مرد شمع زندگی در سینه ات
جامعه ژاپن و فرهنگ در زمان جنگ، و چگونگی تغییر زندگی در کشور، آگاهی تدریجی
عشق مهل فیض که با جان رود زندگی در کفنم آرزوست
جرج ششم در طول جنگ الگویی برای دیگر مردم در تحمل محدودیتهای ناشی از جنگ بود. او به جای ترک لندن بمبارانشده در همانجا ماند و به زندگی در کاخ باکینگهام که بر اثر اصابت بمب آسیب دیده بود ادامه داد. او در این مدت با ارتشیان خود در جبهههای مختلف دیدار کرد و در تمامی سخنرانیهای مربوط به جنگ شرکت جست و باوجود منع سخنرانی به پخش سخنانش پرداخت.
هیچ است جهان و زندگی در آن هیچ عهدش همه هیچ و رشته پیمان هیچ
بیماری خروسک را میتوان بر اساس علائم بالینی تشخیص داد و احتمال بروز علائم ناشی از عوامل شدیدتری همچون اپیگلوتیت و انسداد مجرای هوایی وجود ندارد. بیشتر اوقات نیازی به بررسیهای بیشتر –از جمله آزمایشهای خون، رادیولوژی، و کشت میکروب- نیست. خروسک بیماری شایعی است و در حدود ۱۵٪ از کودکان دیده میشود که بیشتر آنها در سنین ۶ ماه تا ۵–۶ سال قرار دارند. نوجوانان و بزرگسالان به ندرت دچار خروسک میشوند. دیفتری یکی از عوامل عمدهای است که باعث این بیماری میگردد، که این عامل با موفقیت واکسیناسیون، و پیشرفت بهداشت و استانداردهای زندگی در جهان غرب بهبود یافته و به تاریخ پیوستهاست.