معنی کلمه رکن الدین بیبرس منصوری در دانشنامه اسلامی
[ویکی فقه] بَیْبَرس منصوری، رکن الدین بیبرس منصوری خطائی دوات دار، فرمانده سپاه، دولتمرد و مورخ مملوکی است. تاریخ ولادت بیبرس، با توجه به مرگ او در رمضان ۷۲۵ و در هشتادسالگی، احتمالاً در حدود ۶۴۵ بوده است. ورود به دستگاه ممالیک وی در ۶۵۹ از موصل به مصر بُرده شد و امیر سیف الدین قلاوون ـ که بعداً با لقب المنصور به سلطنت نشست ـ او را خرید و به مکتب فرستاد، ازینرو بیبرس، با انتساب به منصور، به منصوری معروف شد. آموختن قرآن بیبرس پس از آموختن قرآن در سلک ملازمان قلاوون درآمد و بتدریج در دستگاه ممالیک ترقی کرد. حضور در جنگ ها ...
جملاتی از کاربرد کلمه رکن الدین بیبرس منصوری
با ورود به دانشکده هنرهای دراماتیک، وی برای خوانش نقشی فرعی در نمایش دشمنان به نویسندگی ماکسیم گورکی و کارگردانی رکن الدین خسروی مورد نظر استاد خسروی قرار گرفت. در طی تمرینات گروه نمایشی، استعداد و تلاش عبداللهی باعث شد تا خسروی نقش زاخارف که یکی از نقشهای اصلی نمایش بود را بر عهده وی گذارد. این نمایش با وقوع انقلاب فرهنگی در دانشگاهها و شرایط وقت کشور امکان اجرا نیافت. با وقوع انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاهها عبداللهی به استان کرمان رفت تا در بازسازی شهرستان زلزله زده گلبافت مشارکت کند. پس از بازگشایی دانشگاهها به کارگردانی مجید بهشتی نمایش سی زوئه بانسی مردهاست را به عنوان پروژه فارغالتحصیلی مجید بهشتی بازی نمود. بازی عبداللهی بسیار مورد توجه حمید سمندریان و دکتر قطب الدین صادقی قرار گرفت.
همراه با این حمله رسولانی را برای آخرین بار نزد رکنالدین فرستاد تا تسلیم شود و هولاکو وعده داده بود در صورت این کار گذشتهها فراموش خواهد شد و دوستی برقرار خواهد شد. رکن الدین شرایط را قبول کرد و وزیرش کیقباد را نزد هولاکو فرستاد.