دی الکتریک غیرخطی
جملاتی از کاربرد کلمه دی الکتریک غیرخطی
مقاومت دی الکتریک محدود است، که منجر به سطحی از "جریان نشتی" DC میشود که باعث میشود خازن شارژشده به مرور زمان شارژ خود را از دست بدهد. برای خازنهای سرامیکی و فیلمی، این مقاومت "مقاومت عایقبندی Rins " نامیده میشود. این مقاومت با مقاومت Rins به موازات خازن در مدار معادل سری خازنها نشان داده میشود. مقاومت عایق را نباید با عایقبندی بیرونی قطعه نسبت به محیط اشتباه گرفت.
از اکسید آلومینیوم، به عنوان یک دی الکتریک با نوار ممنوعه نسبتاً زیاد (در فیزیک حالت جامد نوار ممنوعه، فاصله نوار، یا شکاف انرژی (به انگلیسی: Band gap) به منطقهای از طیف انرژی در یک جامد گفته میشود که در آن منطقه از طیف هیچ حالت الکترونیکی نمیتواند وجود داشته باشد) به عنوان یک عایق در خازنها استفاده میشود.
نانوذرات مصنوعی را میتوان از هر ماده جامد یا مایع، از جمله فلزات، دی الکتریکها و نیمرساناها ایجاد کرد. آنها ممکن است از نظر داخلی همگن یا ناهمگن باشند.
هر خازن الکترولیتی در اصل به شکل یک "خازن با صفحات" که ظرفیت بیشتری بزرگتر منطقه الکترود A و است گذردهی ε و ضخامت کمتر است (د) از دی الکتریک.
ظرفیت خازنی معمولاً با دما تغییر میکند. دی الکتریکهای مختلف تفاوتهای زیادی را در حساسیت دمایی بیان میکنند. ضریب دما برای خازنهای سرامیکی کلاس ۱ برحسب قسمت در میلیون (ppm) در هر درجه سانتیگراد یا ٪ بیش از محدوده دمای کل برای بقیه.
همان که ولتاژ خروجی در طول هر پالس ولتاژ افزایش مییابد، به نقطه ای میرسد که در آن هوا در کنار ترمینال ولتاژ بالا یونیزه میشود و تخلیه الکتریکی رخ میدهد. این اتفاق زمانی میافتد که قدرت میدان الکتریکی بیشتر از قدرت دی الکتریک هوا شود که حدود ۳۰ کیلو ولت بر سانتیمتر است.
اکسید قلع اکسید دی الکتریک فلزی است با ساختار شبه روتایل که در ساختمان آن a=0.4737 nm, b=0.3186 nm ,c=۰ و انرژی باند ممنوعه ترکیب استوکمتریک اکسید قلع ۴٫۶–۳٫۹، الکترون ولت گزارش شده که نشان دهنده هدایت بسیار کم آن در دمای اتاق است. بزرگترین کشور تولیدکننده اکسید قلع کشور برزیل است.
برای مثال، زمانی که محیط غیرخطی با یک ترکیب دی الکتریک مخلوط بشود، جهتگیری دوقطبیها (دائمی یا القایی) به عنوان کنش میدان اپتیکی در فضا غیر محلی میشود و میدان الکتریکی حس شده توسط محیط غیر خطی را تغییر میدهد.
تیتانات باریم یک ماده سرامیکی دی الکتریک است که در خازنها با مقادیر ثابت دی الکتریک تا7000کاربرد دارد ،در دمای باریک دامنه مقادیر بالغ بر15000امکان پذیراست.رایجترین موادسرامیکی وپلیمری کمتراز10است،درحالیکه سایرمواردمانند تیتانیوم دی اکسید(TiO2) مقادیری مابین 20و70 دارند.
مواد سرامیکی همچنین انواع مختلفی از خواص مفید الکتریکی و مغناطیسی را ارائه میدهند. از برخی از سرامیکها، مانند کاربید سیلیسیم، به عنوان مقاومت الکتریکی و المنت حرارتی دما-بالا برای کورههای الکتریکی استفاده میشود. برخی دیگر دارای خواص نیمه رسانایی هستند و در ساخت ترمیستورها و یکسو کنندهها استفاده میشوند. همچنین از رفتارهای دی الکتریک، پیزوالکتریک و فروالکتریک میتوان در بسیاری از کاربردها استفاده کرد. برای مثال از باریم تیتانات در ساخت خازنها و ترنسدیوسرها استفاده میشود. سرامیکهای پایه رسی چگالی-بالا و اکسید آلومینیوم عایقهای ولتاژ-بالای بسیار خوبی هستند و برای مثال در ساخت شمعهای خودرو استفاده میشود. از فریتهای مغناطیسی در کاربردهای مغناطیسی بسیاری استفاده شدهاست. مطالعات زیادی نیز بر روی ابررساناهای سرامیکی «دما-بالا» صورت گرفتهاست.